Luni-Vineri 9-16

Lego Technic - Bugatti Bolide Agile Blue 42162, 905 piese

ID Produs: 222541


Disponibilitate:
Nu este in stoc

299,00 lei TVA inclus

Beneficii:

Deschiderea coletului la livrare
Pret 48 Rate Leanpay: 12.18 lei/luna

Descriere Lego Technic - Bugatti Bolide Agile Blue 42162, 905 piese de la LEGO®

Inspiră copiii în vârstă de  9+  ani să-și creeze propriul model de mașină de curse cu setul LEGO® Technic™ Bugatti Bolide Agile Blue (42162). Acest proiect provocator permite copiilor să asambleze detalii realiste, inclusiv un motor W16 funcțional, sistem de direcție și uși de tip fluture. Aspectul splendid al mașinii captează toată atenția, cu o schemă de culoare albastră și stickere cu detalii autentice. După ce construiesc și explorează mașina, copiii pot expune cu mândrie acest model de colecție.

Modelele construibile LEGO® Technic™ prezintă mișcări și mecanism realiste care introduc tineri constructori LEGO în universul ingineriei. Oferă micuților o aventură de construit ușoară și intuitivă cu aplicația LEGO Builder. Aici pot mări și roti modelele în 3D, să salveze seturi și să-și monitorizeze progresul.

 

• Construcție pentru fanii sporturilor motorizate - Dăruiește fanilor de mașini de curse în vârstă de 9+ ani o provocare de construit memorabilă în timp ce asamblează toate detaliile din modelul LEGO® Technic™ Bugatti Bolide Agile Blue (42162).

• Caută detaliile - Copiii pot construit și explora motorul W16 funcțional, sistemul de direcție și ușile de tip fluture al acestui model Bugatti mașină de curse.

• Inspirat din original - Acest model Bugatti Bolide de jucărie are o schemă de culoare albastră și vine cu stickere cu detalii pentru o finisare și mai realistă.

• Cadou pentru copiii de 9+ ani - Dăruiește acest model de mașină de curse unui copil care adoră mașinile de curse de jucărie și modelele de mașini sport de colecție.

• Joacă-te și etalează - După ce construiesc și explorează mașina, copiii  pot etala cu mândrie modelul lor de colecție.

Varsta 9 ani
Colectie Technic
Material Plastic
Numar piese 905
  • General
    • Varsta
      9+
    • Colectie
      Technic

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.