Luni-Vineri 9-16

Lego Friends Vila moderna a lui Andrea, 2275 piese

PRET SPECIAL
ID Produs: 223169


Disponibilitate:
In stoc magazin limitat


1.199,00 lei TVA inclus

Beneficii:

Deschiderea coletului la livrare
Pret 48 Rate Leanpay: 48.85 lei/luna
Oney 3x4x
Plata in 3 sau 4 rate
prin card bancar de debit.
Rapid și ușor cu Oney, mai multe detalii.

Descriere Lego Friends Vila moderna a lui Andrea, 2275 piese de la LEGO®

Iată un proiect captivant pentru adolescenți, copii, fete și băieți care adoră kiturile de construit creative. Setul Vila modernă a lui Andrea (42639) este un cadou grozav pentru copiii în vârstă de 14+ ani și vine cu o mega varietate de mini-păpuși, cu 11 personaje LEGO® Friends și o mulțime de accesorii.

Adolescenții vor fi mândri să expună această vilă epică cu patru etaje, ce conține mai multe zone exterioare, inclusiv o piscină, un jacuzzi, un pian de jucărie, o zonă de karaoke, o zonă zen pentru yoga și o cascadă ce se revarsă de pe acoperiș. Interiorul este la fel de impresionant, cu un dormitor de copil, o baie și dormitorul lui Andreea cu un pat rotativ. La subsol se află un studio de înregistrări și garajul, dotat cu o funcție care împinge mașina afară când se deschid ușile. Mai este și un lift funcțional care trece prin toate etajele.

Fanii jucăriilor LEGO Friends vor fi entuziasmați să vadă o varietate uimitoare de personaje vechi și noi. Sunt prieteni originali care acum au crescut, alături de unele dintre cele mai recente ediții la ansamblul de personaje Friends.
 

• Proiect de construit o casă pentru adolescenți - Setul LEGO® Friends Vila modernă a lui Andrea oferă fetelor, băieților și copiilor în vârstă de 14+ ani o construcție satisfăcătoare cu o vilă modernă de etalat.

• Zone exterioare de petrecere - Această casă cu patru etaje este locul unde personajul LEGO® Friends Andrea găzduiește petreceri pentru prietenii ei, cu o piscină, un jacuzzi, o zonă de servit masa, o zonă de yoga, spații pentru muzică și o cascadă.

• Un interior detaliat - Înăuntrul casei este un dormitor de copil și o baie, dormitorul lui Andrea cu un pat rotativ și un studio de înregistrări la subsol cu un pat de oaspeți ascuns, care se trage afară.

• 11 personaje - Acest set de construit pentru copii vine cu o varietate de 11 personaje vechi și noi, inclusiv unii dintre prietenii clasici care acum au crescut plus adiții mai recente la ansamblul personajelor Friends.

• Garaj care se deschide și lift funcțional - Garajul are o funcție care împinge mașina afară când se deschid ușile și există un lift care transportă personajele la toate etajele.

• Un cadou pentru copii și adolescenți - Acest kit de construit este un cadou distractiv de zi de naștere sau de sărbători pentru adolescenții ce construiesc seturi LEGO® cu plăcere.

• Măsurători - Set din 2,275 de piese cu vilă de jucărie ce măsoară peste 29 cm înălțime, 45 cm lățime și 18 cm adâncime.

14 + ani
Vârsta recomandată
 
2275
Piese
 
Friends
Tema
  • General
    • Varsta
      14+
    • Colectie
      Friends

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.