Luni-Vineri 9-16

LEGO® Star Wars - Tanc-paianjen 75361, 526 piese

ID Produs: 223171


Disponibilitate:
Nu este in stoc

Produsul nu mai este activ in oferta Dwyn Shop

Iti recomandam alte produse similare din categoria Jucarii LEGO

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 021.411.00.00.

Descriere LEGO® Star Wars - Tanc-paianjen 75361, 526 piese de la LEGO®

Model spectaculos LEGO® Star Wars™ Tanc-paianjen pentru joaca de actiune!

 

Interpreteaza scene palpitante de lupta din Star Wars: The Mandalorian Sezonul 3 cu jucaria din caramizi LEGO® Tanc-paianjen (75361), destinata copiilor de 9 ani si mai mari. Aceasta are picioare flexibile, gheare care apuca, un cockpit cu deschidere si spatiu pentru o minifigurina LEGO si o trapa care se ridica, cu 2 lansatoare de piroane. Setul mai include 3 personaje Star Wars™ populare: Mandalorianul cu o sabie intunecata, un pistol blaster si un rucsac cu propulsie, Bo-Katan Kryze cu 2 blastere si un rucsac cu propulsie, plus o figurina LEGO Grogu (personajul cunoscut de fani sub numele afectuos de „bebelusul Yoda”).

 

O sursa de ajutor!

 

Aplicatia LEGO Builder ghideaza copiii intr-o aventura de constructie intuitiva, permitandu-le sa apropie si sa roteasca versiunile digitale 3D ale modelelor pe masura ce le construiesc, sa-si monitorizeze progresul si nu numai.

 

Idee de cadou!

 

Aceasta jucarie de constructie de calitate superioara reprezinta un cadou uimitor pentru copiii carora le place sa fie in pas cu cele mai noi trenduri. Face parte dintr-o gama uriasa de seturi de constructie LEGO Star Wars care incanta fanii Star Wars de toate varstele.

 

 

  • Fa echipa cu Mandalorianul, Bo-Katan Kryze si Grogu pentru a infrunta impresionantul Tanc-paianjen! tine-te departe de picioarele puternice ale robotului si fereste-te de lansatoarele sale de piroane. Ataseaza rucsacurile cu propulsie ale Mandalorianului si Bo-Katan Kryze si zboara in actiune. Trage in Tancul-paianjen cu pistoalele si blasterele acestora. Apoi foloseste sabia intunecata Mandalorianului pentru a castiga batalia!
  • Set de constructie Tanc-paianjen (75361) – Copiii pot face echipa cu eroii lor pentru a lupta impotriva unui model detaliat din caramizi LEGO® al Tancului-paianjen din Star Wars: The Mandalorian Sezonul 3.
  • 3 personaje LEGO® Star Wars™ – Mandalorianul cu o sabie intunecata, un pistol blaster si un rucsac cu propulsie, Bo-Katan Kryze cu 2 blastere si un rucsac cu propulsie, plus o figurina LEGO Grogu.
  • Construit pentru actiune – Tancul-paianjen are picioare flexibile, gheare care apuca, un cockpit cu deschidere si spatiu pentru o minifigurina LEGO® si o trapa care se ridica, cu 2 lansatoare de piroane.
  • Idee grozava de cadou pentru copiii de 9 ani si mai mari – Daruieste aceasta jucarie de constructie din 526 de piese de sarbatori, de ziua de nastere sau ca o rasplata speciala fanilor Star Wars: The Mandalorian.
  • Constructie si joaca – Modelul construibil Tanc-paianjen are 9 cm in inaltime, 20 cm in lungime si 17 cm in latime.
  • Instructiuni intuitive – Folosind aplicatia LEGO® Builder, copiii pot apropia si roti seturile in 3D si pot vizualiza o versiune digitala a modelului de constructie din viata reala pe masura ce-l construiesc.
  • Jucarii de constructie si de colectie pentru toate varstele – Seturile LEGO® Star Wars™ permit fanilor Star Wars copii si adulti sa recreeze scene emblematice, sa creeze propriile aventuri sau sa-si expuna modelele construibile.
  • Calitate superioara – inca din 1958, caramizile LEGO® respecta standardele stricte din domeniu, garantand ca se conecteaza mereu si sigur.
  • Siguranta garantata – Componentele LEGO® sunt aruncate, incalzite, strivite, rasucite si analizate atent pentru a garanta ca respecta standardele globale riguroase de siguranta.
Varsta 9 ani
Interese Spatiu Cinema
Colectie Star Wars
Material Plastic
Numar piese 526
Numar figurine 3
Abilitati dezvoltate Indemanarea Creativitatea Imaginatia
Culoare Multicolor

DIMENSIUNI

Lungime 20 cm
Latime 17 cm
Inaltime 9 cm
  • General
    • Varsta
      9+
    • Colectie
      Star Wars

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.