Luni-Vineri 9-16

LEGO® Monkie Kid - Orasul Megapolis la a 5-a aniversare, 80054, 2330 piese

PRET SPECIAL
ID Produs: 223172


Disponibilitate:
In stoc magazin limitat


1.099,00 lei TVA inclus

Beneficii:

Deschiderea coletului la livrare
Pret 48 Rate Leanpay: 44.78 lei/luna
Oney 3x4x
Plata in 3 sau 4 rate
prin card bancar de debit.
Rapid și ușor cu Oney, mai multe detalii.

Descriere LEGO® Monkie Kid - Orasul Megapolis la a 5-a aniversare, 80054, 2330 piese de la LEGO®

Încurajează copiii de 10 ani şi mai mari să descopere construcţia creativă a unui oraş cu setul LEGO® Monkie Kid™ Oraşul Megapolis la a 5-a aniversare (80054). Jucăria extensibilă din 2.330 de piese include o roată Ferris, un ascensor funcţional şi o mulţime de accesorii. Copiii descoperă o serie impresionantă de personaje în set, între care minifigurine eroi şi ticăloşi, care stimulează joaca pe roluri şi poveştile.

Copiii se bucură de o aventură de construcţie uşoară şi intuitivă cu aplicaţia LEGO Builder. Pot apropia şi roti modelele în 3D, salva seturi şi monitoriza propriul progres. În plus, această jucărie de acţiune poate fi combinată cu seturile 80036 şi 80044 (vândute separat) pentru a obţine o singură construcţie mare şi pentru a extinde joaca.

Inspirate din romanul clasic Călătorie spre soare-apune, jucăriile de construcţie şi de colecţie LEGO Monkie Kid sunt o cale prin care adulţii pot împărtăşi copiilor lor legenda lui Monkey King într-un mod modern şi jucăuş.

10 + ani
Vârsta recomandată
 
2330
Piese
 
 
Monkie Kid
Tema
  • General
    • Varsta
      10+
    • Colectie
      Monkie Kid

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.