Luni-Vineri 9-16

Lego Ideas - Cabina telefonica din Londra, 1460 piese

PRET SPECIAL
ID Produs: 226753


Disponibilitate:
In stoc magazin limitat


649,00 lei TVA inclus

Beneficii:

Deschiderea coletului la livrare
Pret 48 Rate Leanpay: 26.44 lei/luna
Oney 3x4x
Plata in 3 sau 4 rate
prin card bancar de debit.
Rapid și ușor cu Oney, mai multe detalii.

Descriere Lego Ideas - Cabina telefonica din Londra, 1460 piese de la LEGO®

Petrece timp de calitate și construiește din cărămizi un simbol al culturii Britanice: Cabina telefonică din Londra (21347). Un cadou nostalgic pentru iubitorii de călătorie și pasionații de istorie, cabina telefonică din Londra, autentic detaliată, include două opțiuni de telefoane: unul vintage cu disc și unul în stilul anilor 1990. În plus, conține și o cărămidă de lumină LEGO® care se activează prin apăsarea părții superioare a cabinei.

Această cabină colecționabilă LEGO Ideas pentru adulți amplasată într-o scenă tipică londoneză, care include o stradă pietruită, un felinar cu coșuri de flori atârnate, un ghiveci și gard cu indicator. O decorațiune încântătoare pentru casă sau birou, acest model poate fi folosit și drept suport pentru telefonul mobil.

Ești începător în lumea construcțiilor LEGO? Nicio problemă! Găsește instrucțiuni ușor de urmărit în cutie sau pe aplicația LEGO Builder pentru a-ți ghida fiecare pas din timpul acestei activități creative și relaxante.
 

• Model de etalat cu o cabină telefonică din Londra – O idee distractivă de cadou pentru iubitorii de călătorie, acest set LEGO® Ideas îți oferă posibilitatea de a crea o versiune din cărămizi a unui simbol britanic emblematic.

• Cadou în stil londonez – Această construcție creativă prezintă o cabină telefonică detaliată autentic, situată pe o stradă pavată, cu coșuri de flori atârnate, un ghiveci și gard cu indicator.

• Set distractiv LEGO® cu 2 opțiuni de construcție – Personalizează interiorul cabinei fie cu emblematicul telefon cu disc, fie cu unul în stilul anilor 1990, ambele cu stickere decorative.

• Decor construibil pentru casă sau birou – Apasă butonul de pe acoperișul cabinei pentru a activa cărămida LEGO® de lumină din interior și folosește gardul ca suport pentru telefonul mobil.

• Cadou nostalgic pentru adulți – Răsfață-te pe tine sau oferă acest set LEGO® Ideas cadou pentru iubitorii de petreceri cu tematică britanică, de călătorii sau unui pasionat de istorie.

• Ghid pas cu pas – Include o broșură ilustrată care conține interviu cu fanul designer al setului, plus instrucțiuni care te vor ghida pe tot parcursul acestei activități creative

• Alegerea fanilor  LEGO® - Acest set colecționabil pentru adulți face parte dintr-o gamă diversă de seturi LEGO Ideas, fiecare creat de un fan designer, votat de fani LEGO  și produs de LEGO Group.

• Decorațiune construibilă distractivă pentru casă sau birou – Acest set de 1460 de piese măsoară peste 31 de cm înălțime, 13 cm lungime și 15 cm lățime.

18 + ani
Vârsta recomandată
 
1460
Piese
 
 
Ideas
Tema
  • General
    • Varsta
      18+
    • Colectie
      Ideas

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.