Luni-Vineri 9-16

Lego Disney - Alba ca Zapada si casuta celor sapte pitici, 2228 piese

PRET SPECIAL
ID Produs: 226754


Disponibilitate:
In stoc magazin limitat


1.299,00 lei TVA inclus

Beneficii:

Deschiderea coletului la livrare
Pret 48 Rate Leanpay: 52.92 lei/luna
Oney 3x4x
Plata in 3 sau 4 rate
prin card bancar de debit.
Rapid și ușor cu Oney, mai multe detalii.

Descriere Lego Disney - Alba ca Zapada si casuta celor sapte pitici, 2228 piese de la LEGO®

Împărtășește-ți pasiunea pentru un film clasic Disney cu acest model de etalat detaliat LEGO® ǀ Disney  Albă ca Zăpada și căsuța celor șapte pitici (43242).

Acest kit de construit de colecție pentru adulți conține o căsuță care se deschide, având în interior spații pentru dormit, luat masa și muzică, plus o bucătărie cu o cărămidă luminoasă pentru a da viață șemineului (bateriile pentru cărămida luminoasă sunt incluse). O latură a acoperișului poate fi de asemenea detașată pentru un acces mai ușor, și mai conține o mică fântână a dorințelor și un peisaj de pădure cu un sicriu din sticlă. Setul include 10 personaje cunoscute din Albă ca zăpada și cei șapte pitici: Albă ca zăpada, Regina cea rea deghizată, Prințul, Doc, Mutulică, Rușinosul, Morocănosul, Voiosul, Somnorosul și Hapciu, plus 6 figurine de animale LEGO ǀ Disney.

Acest set LEGO ǀ Disney premium pentru adulți reprezintă un obiect de etalat remarcabil sau un cadou pentru iubitori ai filmului. Te poți bucura de o experiență intuitivă cu aplicația LEGO Builder, unde poți mări și roti modelele în 3D și să îți salvezi seturile într-un singur loc. 

• Set LEGO® pentru adulți - Încântă orice fan adult al filmelor Disney (inclusiv pe tine) cu setul de colecție LEGO® ǀ Disney Albă ca Zăpada și căsuța celor șapte pitici, plin de detalii nostalgice. 
• Construiește și etalează - Acest set pentru adulți include o căsuță care se deschide, cu o secțiune de acoperiș detașabilă, o cărămidă luminoasă cu baterii incluse și mai multe încăperi, plus 2 construcții mai mici.
• Personaje de film iconice - Sunt incluse personajele Albă ca zăpada, Regina cea rea deghizată, Prințul, , Doc, Mutulică, Rușinosul, Morocănosul, Voiosul, Somnorosul și Hapciu, plus 6 figurine de animale LEGO ǀ Disney.
• Provoacă o bucurie - Cu acest set de colecție LEGO® ǀ Disney pentru adulți, fanii se bucură de o construcție provocatoare plină de detalii din film care te ajută să creezi un obiect de etalat.
• Cadou inspirat de un film Disney - Cu 10 minifigurine LEGO® ǀ Disney, o căsuță construibilă și încă 2 construcții mai mici, acest set este un cadou demn de etalat sau un răsfăț pentru tine sau alt fan Disney adult.
• Instrucțiuni de construit 3D - Pregătește-te să construiești cum n-ai mai făcut-o cu aplicația LEGO® Builder, unde poți salva seturi, urmări progresul, mări și roti modele în 3D.
• Dimensiuni - Setul din 2,229 de piese pentru adulți include o căsuță construibilă ce măsoară peste 20 cm înălțime, 35 cm lățime și 20 cm adâncime. 

18 + ani
Vârsta recomandată
 
2228
Piese
 
 
Disney
Tema
  • General
    • Varsta
      18+
    • Colectie
      Disney

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.