Luni-Vineri 9-16

Lego Monkie Kid - Palatul Dragonului de la Rasarit, 2364 piese

PRET SPECIAL
ID Produs: 226755


Disponibilitate:
In stoc magazin limitat


899,00 lei TVA inclus

Beneficii:

Deschiderea coletului la livrare
Pret 48 Rate Leanpay: 36.63 lei/luna
Oney 3x4x
Plata in 3 sau 4 rate
prin card bancar de debit.
Rapid și ușor cu Oney, mai multe detalii.

Descriere Lego Monkie Kid - Palatul Dragonului de la Rasarit, 2364 piese de la LEGO®

Inspiră copiii în vârstă de 10 ani și mai mari și familiile lor cu acest set de jucat-și-etalat LEGO® Monkie Kid™ Palatul Dragonului de la Răsărit (80049). Plin cu detalii din emblematica legendă Monkey King, acest model reprezintă o lume subacvatică de fantezie cu partea din față care glisează pentru a dezvălui interiorul palatului și camere multiple. Sunt și o mulțime de piese care încurajează joaca, inclusiv Toiagul Aurit al lui Monkey King, un dragon rotativ și multe altele.

Acest set include 8 minifigurine de acțiune, inclusiv Monkie Kid în echipament subacvatic, Monkey King, Dragonul din Est, Ministrul Țestoasă, 2 Soldați Creveți și 2 Crabi Generali. Copiii se pot bucura de o aventură de construit ușoară și intuitivă cu Aplicația LEGO Builder, unde pot mări și roti modelele în 3D, să-și urmărească progresul și să salveze seturi în timp ce construiesc.

Cadourile creative de colecție LEGO Monkie Kid sunt inspirate de romanul clasic Călătorie spre Vest și oferă adulților ocazia de a transmite mai departe copiilor legenda lui Monkie Kid într-un mod modern și jucăuș. 

 

• Inspirat din legendă - Acest set minuțios detaliat LEGO® Monkie Kid™ Dragon of the East Palace (80049) permite copiilor și familiilor să recreeze o lume emblematică și povești legendare împreună.

• 8 minifigurine LEGO® - Monkie Kid, Monkey King, Dragonul din Est, Ministrul Țestoasă, 2 Crabi Generali și 2 Soldați Creveți pentru joacă pe roluri, plus arme, un manuscris ascuns și alte piese care inspiră la joacă.

• Locație emblematică – Recreează distinctivul palat subacvatic al Dragonului din Est, care conține multiple camere detaliate, o funcție de deschidere și un dragon rotativ cu un braț articulat.

• Detalii pentru joacă - Desparte piatra din față pentru a deschide ambele laturi ale palatului, poziționează dragonul care ține globul în diferite ipostaze sau glisează patul dragonului pentru a dezvălui un manuscript ascuns.

• Idee de cadou pentru vârstele de la 10 ani în sus - Dăruiește acest set LEGO® Monkie Kid™ din 2,364 de piese drept cadou de zi de naștere sau de sărbători copiilor care vor să dea tonul la modă și care se delectează cu povești legendare de aventuri pline de personaje epice. 

• Joacă-te și etalează - Complet deschis, palatul măsoară peste 37 cm înălțime, 47 cm lățime și 25 cm adâncime și încurajează nelimitate oportunități de joacă și de etalare. 

• Un nou mod de a construi - Aplicația LEGO® Builder îți va ghida copilul într-o aventură de construit intuitivă cu unelte care permit mărirea și rotirea modelelor în 3D în timp ce construiesc.

• Extinde joaca - Această jucărie construibilă LEGO® Monkie Kid™ poate fi combinată cu alte seturi Monkie Kid (80046, 80047 și 80048, vândute separat) pentru a intensifica aventurile pe care copiii le pot inventa și interpreta.

• Calitate premium - Din 1958, componentele LEGO® au îndeplinit standardele stricte de calitate ale industriei pentru a asigura că acestea se conectează consistent și ferm.

• Testate pentru siguranță - Cărămizile și piesele de construit LEGO® sunt testate în amănunțime pentru a garanta că acestea se conformează standardelor globale stringente de siguranță.

10 + ani
Vârsta recomandată
 
2364
Piese
 
 
Monkie Kid
Tema
  • General
    • Varsta
      10+
    • Colectie
      Disney

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.