Luni-Vineri 9-16

Hot Wheels City Turnul De Curse

ID Produs: 210224

Garantie: 24 luni



Disponibilitate:

Produsul nu mai este activ in oferta Dwyn Shop

Iti recomandam alte produse similare din categoria Jucarii

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 021.411.00.00.

Descriere Hot Wheels City Turnul De Curse de la HOT WHEELS

Turnul de curse Hot Wheels&trade City Transforming se transforma de la cursele de nivel inalt pe o singura banda la un circuit de viteza competitiv cu doua benzi, cu intorsaturi inovatoare.Impresionantul lift cu doua laturi functioneaza atat pentru modul cursa, cat si pentru o singura banda si se converteste automat in timpul transformarii turnului.&Icircn modul cursa, plasati 2 masini la scara 164 in lift, apoi ridicati-l in partea de sus, eliberati poarta de start corect si urmariti cursa masinilor.
Este inclusa o masina Hot Wheels&reg.
Masini suplimentare vandute separat.Turnul are o inaltime de 66 de cm in modul cu o singura banda, ceea ce face pentru curse de mare viteza pline de intorsaturi.
Conectati-l la alte seturi Hot Wheels&reg pentru a continua aventurile.
(Seturi suplimentare vandute separat.)Este un cadou grozav pentru copiii cu varsta de 3 ani in sus, carora le place sa se conduca cu masinile Hot Wheels&reg.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.