Luni-Vineri 9-16

Laptop Design Grafic ASUS Vivobook PRO 15X M6501RM, AMD Ryzen 7 6800H, 15.6" FHD 144Hz, 16GB RAM, SSD 512GB, nVidia RTX 3060 6GB, Windows 11 Pro

ID Produs: 197869

Garantie: 24 luni
24 Luni Pick-up & Return



Disponibilitate:
In stoc magazin limitat

4.349,00 lei TVA inclus

Adauga extra-garantie +1 an: +347,92 lei
Adauga extra-garantie +2 ani: +608,86 lei

Beneficii:

Deschiderea coletului la livrare
Pret 48 Rate Leanpay: 177.19 lei/luna
Oney 3x4x
Plata in 3 sau 4 rate
prin card bancar de debit.
Rapid și ușor cu Oney, mai multe detalii.

Descriere Laptop Design Grafic ASUS Vivobook PRO 15X M6501RM, AMD Ryzen 7 6800H, 15.6" FHD 144Hz, 16GB RAM, SSD 512GB, nVidia RTX 3060 6GB, Windows 11 Pro de la Asus

ASUS Vivobook Pro 15X

Uimeste lumea cu o putere suprema

Redefineste-ti puterea creativa cu Vivobook Pro 15X! Va veti bucura de performante fara efort din partea procesorului AMD Ryzen™ seria 6000 si a GPU-ului NVIDIA® GeForce RTX™ 3000 series, astfel incat sa va puteti transforma ideile in realitate mai repede ca niciodata, iar ecranul sau FHD 144 Hz NanoEdge de 15,6 inchi va va incanta ochii cu culorile sale vii si precise. Puteti crea in liniste si pace datorita sistemului de racire cu doua ventilatoare, cu patru orificii de ventilatie, iar bateria de mare capacitate, de 76 Wh, va ofera o energie sigura si fiabila pentru crearea de continut, oriunde v-ati afla. Porniti-va creativitatea cu puterea suprema a Vivobook Pro 15X!

 

 

Aprindeti-va creativitatea

Oricare ar fi nevoile dvs. creative, Vivobook Pro 15X este la inaltime. Acesta exceleaza in toate domeniile, de la creatia ocazionala pana la redarea 3D serioasa, fiecare componenta fiind selectata pentru a va oferi performanta optima pentru sarcina pe care o aveti de indeplinit. Cel mai recent procesor AMD Ryzen™ din seria 6000, un GPU NVIDIA GeForce RTX de calitate pentru creatori,SSD-uri upgradabile si memorie RAM rapida deschid usa catre un nou nivel de creativitate.

 

 

Creati fara efort cu procesorul Ryzen™ seria 6000

Echipat cu cel mai recent procesor AMD Ryzen™ 6000s, acest laptop ASUS va permite sa creati, sa manipulati si sa comutati intre mai multe proiecte fara probleme, asigurandu-va ca fiecare sarcina este gestionata eficient. Cel mai recent design al procesorului cu arhitectura Zen 3+ este optimizat pentru performante superioare de creare de continut, facandu-l partenerul tau perfect.

 

 

Asteptati mai putin, creati mai mult

Performanta grafica excelenta este esentiala pentru crearea de continut, iar GPU NVIDIA® GeForce® RTX™ 3000 series din Vivobook Pro 15X, bazat pe cea mai recenta arhitectura NVIDIA Ampere, va va imbunatati fluxul de lucru. Indiferent daca sunteti incepator sau profesionist, capacitatile sale grafice avansate - cum ar fi ray-tracing, VR sau editarea video cu inteligenta artificiala - va vor permite sa editati, sa redati sau sa transmiteti in flux creatiile dvs. mai rapid si mai clar. Iar cu driverele exclusive si gratuite NVIDIA Studio Drivers, veti obtine cele mai bune rezultate din toate aplicatiile dvs. creative.

 

 

Racoros si linistit

Creativitatea prospera intr-un mediu calm, asa ca Vivobook Pro 15X dispune de un sistem avansat de racire ASUS IceCool Pro care reduce la minimum zgomotul, maximizand in acelasi timp performanta generala a sistemului. Designul cu doua ventilatoare are patru orificii de evacuare externe in partile laterale si din spate ale laptopului pentru a disipa rapid si silentios caldura catre exterior, iar pentru a alege trei moduri de ventilatie, care va permit sa alegeti echilibrul acustic ideal pentru sarcina de indeplinit.

 

 

Creati cu precizie vizuala

Pentru creatori, ecranul trebuie sa puna in valoare cele mai fine nuante ale unei creatii, iar ecranul FHD Dolby Vision de pe Vivobook Pro 15X ofera cu siguranta aceasta performanta. Designul sau NanoEdge pe trei laturi ofera muchii ultraslim pentru un raport ecran/corp de 83,4%, iar rata de reimprospatare de 144 Hz a ecranului FHD ii confera imagini foarte fluide, cu aspect natural. Ecranul este certificat TÜV Rheinland pentru emisii scazute de lumina albastra, astfel incat va puteti baza pe o redare precisa a culorilor pentru creatiile dvs., protejandu-va in acelasi timp ochii in timpul sesiunilor de vizionare prelungite. Este un afisaj care va arata creatiile dvs. in cea mai buna lumina.

 

 

Gama de culori personalizabila pentru orice nevoie

Gama de culori a ecranului poate fi schimbata rapid si usor pentru diferite sarcini sau preferinte. In plus fata de setarea de culori native ultra-viitoare, puteti alege sRGB pentru crearea de continut web sau pentru navigare, DCI-P3 pentru continut cinematografic sau Display P3 pentru culori de calitate cinematografica, imbunatatite pentru a se potrivi vizualizarii zilnice in lumea reala.

 

 

Alimentati-va imaginatia

Creator Hub dispune de un tablou de bord de prezentare generala si va permite sa treceti la diferite moduri de performanta sau sa calibrati culoarea ecranului. Este un portal personal unde puteti monitoriza starea laptopului, personaliza setarile sau optimiza fluxul de lucru. De asemenea, puteti configura tastele personalizate din Setari de control pentru o creativitate fara limite.

 

 

Creativitate non-stop

Vivobook Pro 15X este construit cu tine in minte. Bateria de lunga durata de 76 Wh este pregatita sa va alimenteze fluxul de lucru pe tot parcursul zilei, fie ca va aflati in cafeneaua dvs. preferata, fie ca sunteti in cautarea inspiratiei in aer liber. Vivobook Pro 15X nu se opreste niciodata, la fel ca si creativitatea dvs.

 

 

Conceput pentru ziua de maine

Designul rezistent al capacului din metal si fila cu logo-ul in relief de pe capac confera Vivobook Pro 15X un aspect si o senzatie de profesionalism total, iar culorile elegante 0˚ Black sau Cool Silver stabilesc un nou stil creativ. In interior, pregateste-te sa fii inspirat cu tasta Enter blocata cu model si tasta ESC blocata cu culoare portocalie si ia-ti inima in dinti de la mesajele discrete de incurajare. Vivobook Pro 15X va fi alaturi de dvs. la fiecare pas.

 

 

Conecteaza-ti creativitatea

Vivobook Pro 15X este prevazut cu un set complet de porturi I/O pentru a acoperi toate nevoile de conectivitate, de la utilizarea perifericelor existente la adaugarea de ecrane si proiectoare externe. Exista un port HDMI® 2.1 care se poate conecta la un monitor de pana la 4K 120 Hz / 8K 60 Hz; un port USB 3.2 Gen 2 Type-C; un port USB 3.2 Gen 2 Type-A; un port USB 3.2 Gen 1 Type-A; si un port USB4® USB-C® care accepta incarcarea rapida, afisaje externe 4K si transferuri de date de pana la 40 Gbps. Un cititor de carduri MicroSD Express 7.1 permite schimbul facil de date, iar portul LAN 2,5 GbE va ofera o flexibilitate sporita pentru conexiuni de retea prin cablu de mare viteza.

 

 

Tastatura ErgoSense cu nuante stralucitoare

Cea mai recenta tastatura ASUS ErgoSense este proiectata pentru a permite o experienta de introducere a datelor de neegalat, in armonie cu modul in care va miscati, simtiti si atingeti. Confortul tau este cea mai mare prioritate a noastra. Acesta este motivul pentru care tastatura ErgoSense are o senzatie incredibil de satisfacatoare, cu un ricoseu si o cursa optime calculate cu o precizie fina. Experimentati tastatura ErgoSense, si in curand va veti trezi navigand fara efort in timpul lucrului dumneavoastra.

 

 

Adancimea capacelor tastelor 0.2 mm

Tastele cu adancime a capacului de 0,2 mm sunt proiectate pentru a se potrivi cu forma varfului degetelor tale. Indentatia cu margini netede este realizata cu atentie pentru o senzatie confortabila, dar precisa, astfel incat degetele sunt ghidate usor catre punctul de contact ideal de pe taste.

   

Distanta intre taste 1.4 mm

Un feedback tactil bun este important pentru a te anunta ca apasarea tastei a fost inregistrata. Cursa lunga a tastelor de 1,4 mm iti permite sa tastezi fara a fi nevoie sa folosesti prea multa forta. Iar sub capac se afla o cupola de cauciuc creata de expertii in tastaturi de la ASUS. Garanteaza ca forta de apasare este indeplinita cu lovitura potrivita de care ai nevoie pentru o prindere buna.

   

Distanta intre taste 19.05 mm

Este timpul sa faci cunostinta cu ErgoSense si sa iti iei ramas bun de la tastaturile inghesuite ale laptopurilor! Distanta este aceeasi ca la o tastatura de pe desktop, astfel incat sa poti trece prin munca cu confort si precizie de tastare extraordinara.

   

Layout imbunatatit al tastaturii numerice

Treci cu usurinta prin sarcinile de lucru cu date, datorita layout-ului imbunatatit al tastaturii numerice. Aceasta beneficiaza de taste rapide pentru calculator. functii CE si +/-, precum si de o spatiere crescuta, care sa se potriveasca cu cea a tastaturii normale, pentru intrari mai intuitive.

 

 

Inhiba 99% dintre bacterii, iti protejeaza sanatatea

Suprafata oricarui laptop adaposteste mii de bacterii potential daunatoare. Pentru a-ti mentine laptopul igienizat, acesta este protejat de ASUS Antibacterial Guard - un tratament special de suprafata care tine la distanta bacteriile. De fapt, a fost dovedit stiintific faptul ca Antibacterial Guard inhiba cresterea bacteriilor14 cu peste 99% pe parcursul a 24 de ore, asigurand faptul ca suprafetele15 laptopului raman curate si sanitarizate pentru mai mult timp, reducand potentialul de raspandire al bacteriilor daunatoare prin contact.

 

 

 

Fara ASUS Antibacterial Guard, o mostra de 10,000 de celule bacteriene s-a inmultit pana la 28,000 celule. Realizand acelasi test cu Antibacterial Guard am observat reducerea pana la numai 16 celule — o reducere de peste 99%.Testul nostru adera la standardul ISO 2219614, si implica atat bacterii E. coli cat si Staphylococcus aureus.
   
Toate bacteriile poti fi clasificate in functie de coloratia Gram, in Gram pozitive si Gram negative, numite dupa bacteriologul Hans Christian Gram. Standardul ISO 2219614 defineste bacteriile Staphylococcus aureus si E. coli in Gram pozitive, respectiv Gram negative. Multe industrii aleg aceste doua bacterii ca standarde de testare si tocmai de aceea au fost alese si pentru testarea ASUS Antibacterial Guard.
   

Tratamentul ASUS Antibacterial Guard consta in ioni de argint incarcati pozitiv si rezista cel putin trei ani, in conditii normale de utilizare16. Produsele de curatenie caznice si agenti precum acoolul sau apa si sapunul nu vor uza usor acest tratament, asigurant efectul de lunga durata al lui ASUS Antibacterial Guard.

 

 

Sigur si securizat

Cu scutul pentru camera web si senzorul de amprenta incorporat, Vivobook Pro 15X iti asigura confidentialitatea si securitatea de care ai nevoie.

 

Autentificare dintr-o atingere

Accesarea lui Vivobook Pro 15X nu a fost niciodata mai simpla sau mai sigura. Cu senzorul de amprenta integrat in butonul de pornire si cu Windows Hello, nu va mai fi nevoie sa iti introduci de fiecare data parola - e nevoie doar de o singura atingere!

   

Protejeaza-ti identitatea

Vivobook Pro 15X beneficiaza de un scut care gliseaza peste camera web pentru a-ti oferi confidentialitate instantanee, protejandu-te de ochii rau-voitorilor. Iti poti folosi laptopul sa creezi sau sa te joci, fara sa iti faci niciun fel de griji.

 

Optimizarea in timp real a imaginii camerei web

In acest an, am imbunatatit camera noastra web intr-o camera Full HD. In plus, tehnologia ASUS 3D Noise Reduction (3DNR) si noile efecte ale camerei web din MyASUS va duc experienta apelurilor video la un alt nivel. Tehnologia 3DNR imbunatateste semnificativ claritatea imaginii camerei web, cu un algoritm unic care imbunatateste claritatea imaginilor si realizeaza de-noising in timp real pentru a va asigura ca totul arata clar si clar in timpul apelurilor video.

 

 

Tehnologie ASUS AI Noise-Canceling de nivel urmator

Avand in vedere cresterea numarului de lucrari la distanta si de videoconferinte, am consolidat tehnologia ASUS AI Noise-Canceling cu microfoane 3-array incorporate pentru a imbunatati si mai mult receptia sunetului la 360°. Tehnologia de anulare a zgomotului AI utilizeaza invatarea automata, izoland astfel zgomotul nedorit de vorbirea umana.

Prin intermediul aplicatiei MyASUS, utilizatorii pot comuta intre modul Microfon cu un singur vorbitor, care poate filtra zgomotul ambiental, si modul Multi-Prezentator, care capteaza toate vocile individuale din diferite pozitii pentru o calitate optima a convorbirilor de grup. In plus, functia AI Noise-Canceling Speaker filtreaza toate zgomotele ambientale in afara de vorbirea umana - astfel incat veti auzi ce spun ceilalti. Incercati demonstratia pentru a experimenta diferenta uimitoare pe care o poate face tehnologia AI Noise-Canceling in diferite medii.

 

 

O alta dimensiune a sunetului

Pentru o calitate audio de neegalat, Vivobook Pro 15X dispune de sistemul de sunet stereo Dolby Atmos, certificat de expertii audio de la Harman Kardon. Acesta ofera un sunet puternic, imersiv si limpede ca cristalul. Peisajul sonor multidimensional al Dolby Atmos te cufunda in divertismentul tau preferat, cu un sunet care se misca in jurul tau cu un realism uluitor in muzica, filme si televiziune.

 

 

Smart Amplifier — sunet cu 350% mai puternic, zero distorsiuni

Amplificatorul inteligent cu doua canale mareste volumul si suprima distorsiunile. Acesta este echipat cu un chip DSP puternic care poate duce difuzoarele duble la volumul maxim posibil, prevenind in acelasi timp deteriorarea pe termen lung a bobinelor sensibile ale difuzorului. Crearea sau ascultarea sunetului din videoclipuri, filme, muzica sau jocuri nu au fost niciodata mai placute!

 

 

 

Amplificatorul inteligent cu doua canale mareste volumul si suprima distorsiunile. Acesta este echipat cu un chip DSP puternic care poate duce difuzoarele duble la volumul maxim posibil, prevenind in acelasi timp deteriorarea pe termen lung a bobinelor sensibile ale difuzorului. Crearea sau ascultarea sunetului din videoclipuri, filme, muzica sau jocuri nu au fost niciodata mai placute!
   
Amplificatorul inteligent ajuta la furnizarea unui sunet mai clar prin cresterea volumului pe intregul spectru audio, nu doar la anumite frecvente. Acest lucru asigura inalte clare si bas puternic, pentru o experienta audio la superlativ.
   
Iesirea audio pentru amplificatorul inteligent este adaptata la capacitatile fizice ale difuzorului, regland fin sistemul pe intregul spectru pentru a asigura un sunet fara distorsiuni la orice nivel de volum. Rezultatul este o experienta audio de inalta calitate si o functionare fiabila pe termen lung.

 

Reglate fin cu tehnologia ASUS WiFi Master

ASUS ofera o gama completa de solutii de conectivitate wireless. WiFi 6E din Vivobook Pro 15X va permite sa incarcati continut online cat ai clipi din ochi, iar acesta este imbunatatit si mai mult de tehnologia ASUS WiFi Master, care include ASUS WiFi SmartConnect. WiFi SmartConnect selecteaza automat cea mai buna sursa WiFi, astfel incat laptopul tau se conecteaza fara probleme la cel mai bun semnal WiFi si la hotspoturile mobile cunoscute.

 

 

Rezistenta pe care va puteti baza

Vivobook Pro 15X a fost testat pentru a indeplini standardul militar american ultraexigent MIL-STD-810H17 pentru fiabilitate si durabilitate. Testele au constat intr-un regim pedepsitor conceput pentru a asigura supravietuirea in medii dure si au inclus teste de cadere la pornire, teste de vibratii si functionare la conditii extreme de umiditate, altitudine si temperatura. Vivobook Pro 15X a trecut, de asemenea, testele de rezistenta ale laptopurilor ASUS care depasesc cu mult standardele stabilite de industrie.

 

Echilibreaza-ti desktopul

Windows 11 include instrumente usor de utilizat, care va pot ajuta sa va optimizati spatiul pe ecran si sa va maximizati productivitatea. Combinati toate acestea cu un abonament Microsoft 365 si nimic nu va va opri sa duceti lucrurile la bun sfarsit.

   

Refocalizeaza-ti fluxul de lucru

PowerPoint, Microsoft Edge, Microsoft Teams, aplicatiile de care aveti nevoie functioneaza fara probleme cu noile instrumente pentru multitasking precum Aliniere aspecte, Desktopuri si o noua experienta de reandocare mai intuitiva.

Ecran

Tip ecran LED
Rezolutie 1920 x 1080
Dimensiune ecran (inch) 15.6
Rata refresh 144 Hz
Ecran Touch Nu
Format ecran Full HD
Finisaj ecran Lucios
Alte caracteristici display IPS, 100% sRGB color gamut, TÜV Rheinland-certified, 250niti

Procesor

Tip procesor Ryzen 7
Producator procesor AMD
Model procesor 6800H
Numar nuclee 8
Frecventa procesor (GHz) 3.2
Frecventa maxima (GHz) 4.7
Cache (MB) 16
Tehnologie 6 nm
Procesor grafic integrat AMD Radeon 680M

Memorie RAM

Capacitate RAM 16 GB
Tip memorie DDR5
Frecventa (MHz) 4800
Sloturi de memorie 1
On board 16 GB

Unitate stocare

Tip stocare SSD
Capacitate stocare 512 GB
Tip SSD M.2 PCIe NVMe 4.0
Slot M.2 Da

Placa video

Producator chipset video NVIDIA
Procesor video GeForce RTX 3060
Tip placa video Dedicata
Memorie video 6 GB
Tip memorie GDDR5
Suport DirectX 12

Multimedia

Difuzoare Stereo
Tehnologie audio harman/kardon (Mainstream)
Microfon Da
Tip unitate optica Fara unitate optica
Webcam Full HD

Comunicatii

Ethernet 10/100/1000
Wi-Fi 802.11 ax
Bluetooth v5.0

Porturi

HDMI 1
USB 3.2 Type A Gen 1 1
USB 3.2 Type A Gen 2 1
USB 3.2 Type C Gen 2 1
RJ-45 1
Thunderbolt / USB-C 1 x USB 4.0 Gen 3 Type-C support display / power delivery
Iesire audio 1 x port combinat casti/microfon
Cititor de carduri Micro SD Express 7.1 card reader

Alimentare

Baterie Li-Ion
Numar celule 4 (76WHrs)

Software

Sistem operare Windows 11 Pro
Biti 64

Informatii suplimentare

Tastatura iluminata Da
Tastatura numerica Da
Securitate TPM
Senzori Fingerprint
Carcasa Aluminiu, Plastic
Facilitati Touchpad care accepta gesturi de atingeri multiple
Continut pachet Laptop, Incarcator, Documentatie

Altele

Culoare Negru
Dimensiuni (L x A x I cm) 35.54 x 23.98 x 2.09
Greutate (Kg) 2.1
  • Tip Notebook
    • Categorie
      Grafica
  • Display
    • Diagonala
      15.6 inch
    • Rezolutie
      1920 x 1080
    • Format
      Full HD
    • Touchscreen
      Nu
  • Procesor
    • Producator
      AMD
    • Familie
      AMD Ryzen 7
  • Memorie
    • Capacitate memorie
      16 GB
  • Stocare
    • Solid State Disk
      Da
    • Capacitate SSD
      512 GB
  • Placa Video
    • Placa video
      Dedicata
    • Producator chipset
      nVidia
    • Memorie video dedicata
      6 GB
  • Unitate Optica
    • Unitate optica
      Nu
  • Dimensiuni Fizice
    • Greutate
      2.1 kg
  • Software
    • Sistem de operare
      Windows 11 Pro
  • Multimedia
    • Tastatura numerica
      Da
    • Tastatura iluminata
      Da, White
  • Diverse
    • Culoare
      Negru

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.