Luni-Vineri 9-16

Masina de spalat rufe semiautomata Nobeltek NSWM 5.3R, 5 kg spalare, Alb

ID Produs: 211469

2 ani



Disponibilitate:
In stoc furnizor
Livrabil in 7 zile

669,73 lei TVA inclus

Adauga extra-garantie +1 an: +53,58 lei
Adauga extra-garantie +2 ani: +93,76 lei

Beneficii:

Deschiderea coletului la livrare
Pret 48 Rate Leanpay: 27.3 lei/luna
Oney 3x4x
Plata in 3 sau 4 rate
prin card bancar de debit.
Rapid și ușor cu Oney, mai multe detalii.

Descriere Masina de spalat rufe semiautomata Nobeltek NSWM 5.3R, 5 kg spalare, Alb de la NobeLTek

Spalarea rufelor nu a fost niciodata mai usoara!

Masina de spalat rufe NSWM 5.3R de la Nobeltek este o masina semiautomata, cu storcator. Face parte din categoria bunurilor de larg consum electrocasnice si este destinata spalarii, limpezirii si stoarcerii rufelor. Masinile de spalat rufe semi-automate cu incarcare verticala Nobeltek sunt proiectate cu un design simplist, potrivite pentru orice locuinta. Acestea ofera rezultate optime de spalare si pot fi alegerea potrivita pentru persoanele care isi doresc haine curate, in timp ce consuma cea mai mica cantitate de apa, electricitate si detergent. 

Nu lasati ca spalatul rufelor sa mai fie o corvoada!

Puteti incarca acum masina de spalat semi-automata cu o capacitate generoasa de rufe de 12 kg, ceea ce inseamna ca puteti curata mai multe haine in mai putine cicluri de spalare! In plus, cu o capacitate de stoarcere de 7 kg, masina de spalat semi-automata va reduce perfect umiditatea reziduala, astfel incat sa scoateti hainele stoarse perfect, pentru o uscare mai rapida.

Masina de spalat rufe semi-automata Nobeltek, 10 kg spalare, 5 kg stoarecere, 420W spalare, 190W stoarcere, timp spalare 0-15 min, timp stoarcere 0-5 min, evacuare apa uzata: prin cadere libera, culoare corp Alb, capac Silver

Viteza de centrifugare 1350 RPM Viteza de centrifugare – 1350 RPM Centrifugarea reprezinta viteza de stoarcere pe care o puteti alege pentru ciclul de spalare, viteza maxima fiind de 1350 rotatii pe minut. De regula, setarile de centrifugare inferioara sunt perfecte pentru tesaturi delicate si impiedica parti ale articolelor de imbracaminte (cum ar fi manecile) sa se incurce, iar o viteza de rotatie rapida este ideala pentru prosoape sau tesaturi mai grele. 

Filtrul avansat al masinii de spalat Nobeltek previne acumularea de detergent si scame pe haine, colectand toate reziduurile ce vor fi indepartate ulterior manual. 

Corp din plastic anti-soc + capac din sticla gri

Masina de spalat rufe semiautomata este proiectata din corp de plastic anti-soc, pentru stabilitate si rezistenta in timp, astfel incat va ramane intacta si functionala, indiferent de eventualele socuri involuntare.

Culoare - alb/rosu
Functii - Optiune de siguranta pentru rotirea tamburului
Latime - 74 cm
Adancime - 40.5 cm
Inaltime - 96.5 cm
Capacitate de incarcare - 5 kg
Viteza maxima centrifugare - 1350 rpm
Tip incastrare - Standard
Tip panou de comanda - Mecanic
Tip incarcare - Frontala
Tip deschidere hublou - partea superioara
Cantitatea de rufe la stoarcere - 2.5 kg
  • General
    • Tip produs
      Semiautomata
    • Tip incarcare
      Verticala
    • Viteza centrifugare
      1350 rpm
    • Capacitate incarcare
      5 kg
    • Slim
      Da
    • Culoare
      Alb
      Rosu
    • Incorporabila
      Nu
  • Functii speciale
    • Programare intarziata
      Nu

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.