Luni-Vineri 9-16

Masina de spalat rufe, Whirlpool, FFL6038BPL, 6kg, 1000 rpm, Alb

ID Produs: 203356

Garantie: 24 luni



Disponibilitate:
In stoc furnizor
Livrabil in 10 zile

1.662,68 lei TVA inclus

Adauga extra-garantie +1 an: +133,01 lei
Adauga extra-garantie +2 ani: +232,78 lei

Beneficii:

Deschiderea coletului la livrare
Pret 48 Rate Leanpay: 67.75 lei/luna
Oney 3x4x
Plata in 3 sau 4 rate
prin card bancar de debit.
Rapid și ușor cu Oney, mai multe detalii.

Descriere Masina de spalat rufe, Whirlpool, FFL6038BPL, 6kg, 1000 rpm, Alb de la Whirlpool

Masina de spalat Whirlpool FFL6038BPL FreshCare+ - Pastreaza-ti hainele proaspete dupa incheierea ciclului.Sistemul inovator FreshCare+ are grija de hainele tale din interiorul masinii de spalat, folosind actiunea blanda a aburului si miscarile tamburului masinii de spalat Whirlpool FFL6038BPL.

Noul sistem FreshCare+ maseaza usor rufele cu miscari regulate, lente, alternand cu actiunea aburului - permitand aerului sa circule in interiorul fibrelor, pastrand hainele proaspete si prevenind mirosurile neplacute.

Sistemul FreshCare+ lasa hainele proaspete – chiar si la cateva ore dupa terminarea ciclului.

Afisarea timpului ramas Afisajul masinii de spalat rufe Whirlpool FFL6038BPL arata timpul ramas pana la sfarsitul ciclului.

Este o solutie simpla si intuitiva care va anunta cand va fi gata rufele.

Bara de progres al programului face usoara si intuitiva urmarirea progresului ciclului de spalare.

Programe convenabile Masina de spalat rufe Whirlpool FFL6038BPL are o serie de programe care vor face viata de zi cu zi mai usoara. Programul zilnic spala o cantitate medie zilnica (3,5 kg) de articole din bumbac si tesaturi sintetice la 40°C in doar 60 de minute.

 

Programul de spalare rapida de 30 de minute va ofera rezultatele de spalare perfecte pe care le meritati in doar 30 de minute. Oferind ingrijirea si confortul de care aveti nevoie, programele noastre de spalare a lanii au fost testate si aprobate de The Woolmark Company.

Program pentru copii Programul pentru copii garanteaza ca hainele copilului dumneavoastra vor fi clatite temeinic, ceea ce le impiedica sa devina aspre si asigura confortul bebelusului dumneavoastra.

In plus, blocarea pentru copii impiedica un bebelus sau un copil sa porneasca accidental masina de spalat Whirlpool FFL6038BPL.

 

Tip incarcare Frontala
Capacitate de incarcare 6 Kg
Viteza maxima centrifugare 1000 rpm

DIMENSIUNI

Adancime 57.5 cm
  • General
    • Tip produs
      Automata
    • Tip incarcare
      Frontala
    • Viteza centrifugare
      1000 rpm
    • Capacitate incarcare
      6 kg

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.