Luni-Vineri 9-16

Masina de spalat vase Bosch SPS2IKW04E, 9 seturi, 5 programe, 45 cm

ID Produs: 163911

Garantie: 24 luni
Persoane juridice 12 luni



Disponibilitate:

Produsul nu mai este activ in oferta Dwyn Shop

Iti recomandam alte produse similare din categoria Masina de spalat vase

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 021.411.00.00.

Descriere Masina de spalat vase Bosch SPS2IKW04E, 9 seturi, 5 programe, 45 cm de la BOSCH

Dispozitive de economisire a energiei din clasa F.

In noul sistem de clase energetice, clasa F defineste produsele din clasa anterioara A + si cele de mai jos. Acest grup include produse cu performante suficiente si consum mediu de energie. Dispozitivele din clasa F trebuie sa indeplineasca cerintele specifice de eficienta energetica. O problema importanta in cel mai recent sistem este faptul ca, in ciuda faptului ca a primit o clasa inferioara, nu inseamna ca dispozitivul are performante mai slabe decat inainte.

Unknown Image
Unknown Image

Capacitate de 9 locuri - perfect pentru o gospodarie mica

O masina de spalat vase care va permite sa spalati noua seturi de vase simultan, va fi folosita in multe gospodarii. Perfect pentru o cina in familie, precum si pentru o petrecere mica. Este, de asemenea, o propunere excelenta pentru utilizatorii de camere mai mici. Aceste tipuri de masini de spalat vase sunt relativ mici, datorita carora vor completa perfect orice spatiu de bucatarie. Acestea sunt modele universale si functionale, care se bucura de un interes constant al clientilor.

Unknown Image
Unknown Image

Panou de control extern

O masina de spalat vase cu un panou extern este o propunere excelenta pentru persoanele pentru care accesul usor la cele mai importante functii este o prioritate. Panoul extern inseamna ca nici macar nu trebuie sa deschideti usa pentru a selecta programul corespunzator. Aceste tipuri de dispozitive au gasit o larga aplicare in randul clientilor care apreciaza abordarea moderna a designerilor si confortul de utilizare peste medie. Alegeti un model ergonomic si bucurati-va de functionalitate de ani de zile.

Unknown Image
Unknown Image

Vizualizarea progresului activitatii masinii de spalat vase

Afisajul electronic va afisa cele mai importante informatii despre functionarea masinii de spalat vase. Puteti vedea cu usurinta detalii despre temperatura setata sau programul curent. In acest fel, va fi mult mai usor sa controlati functionarea dispozitivului. Merita mentionat faptul ca elementele individuale sunt afisate lizibil cu text sau simboluri grafice. Datorita acestui fapt, chiar si un utilizator incepator va interpreta cu usurinta toate marcajele.

Unknown Image
Unknown Image

Pornire confortabila a functionarii masinii de spalat vase

Aceasta caracteristica utila va permite sa setati ora in care masina de spalat vase va incepe sa functioneze. Majoritatea pot dispozitivelor intarzia inceputul functionarii cu pana la 24 de ore. Este, fara indoiala, o mare comoditate pentru cei mai pretentiosi clienti, care cauta mereu dispozitive moderne si practice. Cu siguranta merita sa pariati pe o masina de spalat vase care ne va permite sa ajustam parametrii individuali la preferintele personale.

Unknown Image

Consum redus de apa

O masina de spalat vase care foloseste 9,5 litri de apa pe parcursul unui ciclu este o solutie foarte economica. Acestea sunt informatii importante pentru proprietarii de gospodarii mai mari, unde spalarea manuala a unei cantitati mari de mancare era o obligatie de zi cu zi. Este timpul sa cumparati echipamente electronice care sa ofere un confort de utilizare de neegalat si, de asemenea, sa contribuie la scaderea facturilor la apa. Este greu sa gasesti o recomandare mai buna.

Unknown Image

 

Va lasa vasele de plastic perfect uscate.
Vasele de plastic scoase din masina de spalat vase dupa spalare raman deseori umede. De aceea, masinile de spalat vase Bosch ofera functia Dry Extra. Creste temperatura clatirii finale si prelungeste timpul de uscare. Datorita acestui fapt, chiar si vasele din plastic, precum biberoanele sau farfurii pentru picnic si tacamurile, vor fi perfect curate si complet uscate.

Tehnologie ActiveWater: consum mai mic de apa si energie, mai multa eficienta.
Tehnologie inovatoare care asigura eficienta maxima si clatire ecologica cu rezultate excelente. Economiile de apa si energie provin dintr-un sistem de distributie a apei, proiectat cu precizie, tehnologie de filtrare optimizata, incalzire mai rapida si eficienta mai mare a pompei. Toti acesti factori contribuie la un flux de apa mai eficient.

Spalarea vaselor la fel de linistita ca niciodata.
Pastrarea casei curate poate fi dificila. Si pastrarea tacerii poate parea de-a dreptul imposibil uneori. Masinile de spalat vase cu motor EcoSilence Drive ofera o calitate ridicata a spalarii cu emisii de zgomot reduse. Echipat cu un motor fara perii, de economisire a energiei, cu zgomote de frecare suprimate optim, EcoSilence Drive asigura functionarea lina si silentioasa a dispozitivului. Acum va puteti bucura de o casa la fel de linistita pe cat de curata.

Asistentul de dozare asigura rezultate optime prin dizolvarea eficienta a tabletei de curatare.
Asistentul de dozare este utilizat pentru a optimiza functionarea tabletelor de spalat. Comprimatul cade direct intr-un recipient special din cosul superior, unde se dizolva treptat si in mod controlat. Cand este amestecat corespunzator cu apa, detergentul actioneaza asupra vaselor cu o forta mai mare, garantand un rezultat de spalare perfect pentru fiecare incarcare.

Programe automate
Acestea asigura automat performante optime de spalare. Consumul de apa, temperatura apei si timpul de clatire se potrivesc exact cu nivelul solului, asigurand cele mai bune rezultate, economisind in acelasi timp apa si energie.

DuoPower: curatare delicata, rezultate optime.
Sistemul extins de aspersoare DuoPower din cosul superior optimizeaza circulatia apei pentru rezultate de spalare perfecte. Datorita lor, apa ajunge in toate colturile camerei, fara a omite nicio nava. Cele doua brate superioare de pulverizare in combinatie cu cel inferior garanteaza o spalare perfect stralucitoare, iar circulatia imbunatatita a apei protejeaza sticla delicata si portelanul.

Senzor de incarcare.
Economisiti apa si energie atunci cand exista mai putine vase datorita senzorului de incarcare. Senzorul de incarcare distribuie apa in functie de cantitatea de vase spalate, economisind apa si energie electrica. Greutatea sarcinii este determinata de senzorul de viteza de rotatie care determina nivelul apei. Cu mai multe vase, este nevoie de mai multa apa pentru a le inmuia si nivelul apei scade. Apoi se adauga mai multa apa.

Masina de spalat vase cu protectie impotriva scurgerilor de apa.
Lui Bosch ii pasa de curatenia vaselor noastre si de siguranta caselor noastre. Sistemul AquaStop consta dintr-un furtun de alimentare cu apa cu o supapa mecanica si un afisaj. Apa curenta se colecteaza in carcasa furtunului si determina umflarea buretelui, care apoi opreste mecanic fluxul de apa. Bosch garanteaza protectie impotriva posibilelor daune cauzate de apa - la fiecare spalare.

Recomandarea potrivita pentru fiecare spalare.
Alegerea programului potrivit de spalare poate fi dificila. Datorita functiei Easy Start, sistemul Home Connect inseamna ca nu mai trebuie sa ghicim ce program va fi cel mai bun pentru a indeplini sarcina si recomanda intotdeauna solutia adecvata. De fiecare data se poate face direct de pe dispozitivul mobil. Tot ce trebuie sa faceti este sa introduceti gradul de murdarire a vaselor, tipul acestora si numarul de vase. Acest lucru va permite sa selectati cu usurinta programul potrivit si sa obtineti rezultate perfecte de spalare, ciclu dupa ciclu.

O masina de spalat vase care va anunta.
Asteptarea finalizarii sarcinii de spalat vase poate fi o pierdere de timp si stres inutil. Mai ales cu oameni foarte ocupati. Home Connect va va calma si va va ajuta sa va folositi timpul intr-un mod mai productiv. Daca doriti, notificarile automate pot fi trimise de la masina de spalat vase direct pe dispozitivul dvs. mobil, familiarizandu-va in mod convenabil cu starea actuala de functionare a masinii de spalat vase, precum si oferind alte informatii utile. Multitasking-ul acasa si in deplasare a devenit mai usor.

O masina de spalat vase care conteaza pentru tine.
Niciun comprimat pentru masina de spalat vase nu este ultimul lucru la care visezi atunci cand trebuie sa speli vasele. Contorul de tablete din aplicatia Home Connect urmareste consumul de tablete si, pe baza ultimei achizitii, va anunta automat cand au ramas ultimele cinci tablete. In cele din urma, exista o masina de spalat vase care se ingrijeste singura.

Asistenta a fost servita mai inteligent.
Poate fi stresant ca aparatele dvs. electrocasnice sa functioneze defectuos. Diagnosticarea la distanta se grabeste sa va ajute. Tot ce trebuie sa faceti este sa apelati linia de asistenta Home Connect si sa aranjati un diagnostic de la distanta al aparatului dvs. conectat prin Internet. Dupa obtinerea consimtamantului dvs., Serviciul Clienti Bosch va poate verifica de la distanta dispozitivul, localiza zona problematica si va poate oferi sfaturi de inteles. Intr-o situatie in care problema nu poate fi rezolvata in acest fel, un tehnician de service Bosch poate fi informat si poate veni acasa pentru a remedia defectiunea, echipat cu toate piesele necesare. Suport inteligent, solutii inteligente la atingerea unui buton.

Protectia sticlei
Functia de protectie a sticlei asigura spalarea usoara a sticlei si a vaselor delicate. Deoarece apa moale distruge sticla, masinile de spalat vase Bosch cu functie de protectie a sticlei regleaza gradul de duritate. In acest fel, puteti proteja in mod optim articole de sticla valoroase si portelan fragil care necesita un tratament special.

  • Uscare suplimentara: functie suplimentara care ajuta la uscarea completa a vaselor greu uscate.
  • Inaltimea reglabila a cosului superior: ofera spatiu suplimentar, in special pentru ustensilele inalte.
  • Functia Favorite: functie personalizata cu o singura atingere pentru programe noi
  • AquaStop: 100% garantie pe viata de protectie impotriva inundatiilor apartamentului.
  • Protectia sticlei: Functia de protectie a sticlei asigura spalarea usoara a sticlei si a vaselor delicate.
Tip incastrare Standard
Slim Nu
Capacitate incarcare 9 seturi
Numar programe 5
Culoare Ab
Tip panou de comanda Electronic
Stil panou comanda Semi-integrat

FUNCTII SI PROGRAME

Tip programe Economic Intensiv
Functii Pornire programabila

ENERGIE & PERFORMANTA

Clasa energetica potrivit noilor etichete energetice adoptate la nivelul UE Clasa F
Eficienta la condensare Clasa A
Nivel zgomot 48 dB
Consum de energie/100 spalari 78 kWh
Consum de energie/ciclu de spalare 0.78 kWh
Consum de apa/ciclu de spalare 9.5 l

DIMENSIUNI

Inaltime 84.5 cm
Latime 45 cm
Adancime 60 cm
  • General
    • Capacitate
      9 seturi
    • Numar programe
      5
    • Culoare
      Alb
    • Latime
      45 cm

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.