Luni-Vineri 9-16

Set accesorii pentru masina de spalat vase Bosch SMZ5000

ID Produs: 168717


Disponibilitate:
In stoc furnizor
Livrabil in 4 zile

112,49 lei TVA inclus

Beneficii:

Deschiderea coletului la livrare

Descriere Set accesorii pentru masina de spalat vase Bosch SMZ5000 de la BOSCH

Numai pentru 800 Plus și SGE63E
Set de accesorii pentru mașina de spălat vase cu aspersor pentru articole foarte înalte, suport pentru vaze / sticle, 3 cleme pentru articole din plastic și coș pentru articole mici
Cap de pulverizare pentru articole mari / înalte (numărul piesei 612114) - Acesta se atașează la peretele din spate la mașinii de spălat vase. Curăță eficient obiectele mari, cum ar fi tăvile de copt.
Suport pentru vaze / sticle (numărul piesei 613051) - Se atașează la raftul inferior. Ține vaze / sticle înalte în loc pentru o curățare temeinică.
Cleme pentru articole mici (numărul piesei 613052) - Include 3 clipuri. Se atașează la raftul superior. Folosit pentru a ține în siguranță obiectele mici pentru o spălare fără probleme.
Coș pentru tacâmuri mici (număr piese 646196) - Folosit pe raftul superior pentru a ține tacâmurile suplimentare.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.