Luni-Vineri 9-16

Masina de spalat vase incorporabila Bosch SPV4HMX49E, 10 seturi, 6 programe, Clasa E, Home Connect, 45 cm, Alb

ID Produs: 225414

Garantie: 24 luni



Disponibilitate:
In stoc furnizor
Livrabil in 14 zile

3.368,11 lei TVA inclus

Adauga extra-garantie +1 an: +269,45 lei
Adauga extra-garantie +2 ani: +471,54 lei

Beneficii:

Deschiderea coletului la livrare
Pret 48 Rate Leanpay: 137.26 lei/luna
Oney 3x4x
Plata in 3 sau 4 rate
prin card bancar de debit.
Rapid și ușor cu Oney, mai multe detalii.

Descriere Masina de spalat vase incorporabila Bosch SPV4HMX49E, 10 seturi, 6 programe, Clasa E, Home Connect, 45 cm, Alb de la BOSCH

Masina de spalat vase incorporabila Bosch SPV4HMX49E, 10 seturi, 6 programe, Clasa E, Home Connect, 45 cm

 

 

  • ExtraDry: optiune de uscare suplimentara pentru vasele dificil de uscat.
  • Sistem Rackmatic triplu: inaltimea raftului superior poate fi ajustata cu pana la 5 cm.
  • Silence Plus: masina de spalat vase deosebit de silentioasa 44 dB.
  • Programul Silence: cea mai silentioasa modalitate de utilizare a masinii de spalat vase.
  • Home Connect: aparate de uz casnic cu conectivitate inteligenta pentru o viata mai usoara zi de zi.

 

InfoLight - un spot cu lumina de culoare rosie ce furnizeaza informatii.

Un spot led cu lumina rosie proiectat pe pardoseala prezinta informatii actualizate cu privire la masina de spalat vase: daca functioneaza sau a terminat deja programul de spalare.

 

Gata cu inundatiile la masina de spalat vase.

Protectia impotriva inundatiilor este esentiala pentru masinile de spalat vase. Sistemul nostru AquaStop ofera protectie impotriva inundatiilor. Atunci cand senzorul detecteaza o scurgere, masina de spalat vase opreste automat functionarea si pompeaza apa printr-un furtun cu pereti dubli. Sistemul AquaStop te protejeaza impotriva daunelor provocate de apa si are garantie pe toata durata de viata a masinii de spalat vase.

   

Un singur rezultat: perfectiune.

Vasele din plastic curatate in masinile de spalat vase raman deseori ude dupa finalizarea spalarii. Din acest motiv, masinile de spalat Bosch ofera optiunea ExtraDry. Aceasta optiune mareste temperatura in timpul clatirii finale si extinde durata de uscare. Astfel, chiar si vasele din plastic precum biberoanele sau vasele pentru picnic ies perfect curate si uscate complet.

 

Sa stai prin preajma si sa astepti ca masina de spalat vase sa termine programul poate fi o pierdere de timp si poate produce un stres inutil

Home Connect iti ia asta de pe cap si te ajuta sa-ti folosesti timpul in mod mai productiv. Daca doresti, pot fi transmise notificari push de la masina ta de spalat vase catre dispozitivul tau mobil, care sa te informeze in mod convenabil care este starea programului curent al masinii de spalat vase, precum si alte informatii utile.

   

O masina de spalat vase care se ingrijeste singura de ea

Caracteristica Tab-Count din aplicatia Home Connect urmareste consumul si te informeaza prin notificare push atunci cand mai ai doar cinci tablete de la ultima cumparare.

   

Aparatul tau electrocasnic te asculta

Datorita parteneriatului cu Amazon Alexa, masina de spalat vase poate fi controlata si prin voce. Va rugam sa aflati daca abilitatea relevanta „Conectare la domiciliu” din aplicatia Alexa este disponibila pentru tara si limba dvs. Activati abilitatea respectiva pentru a stabili conexiunea intre Amazon Alexa si aparatul electrocasnic de acasa.

   

Functia ta favorita cu o singura atingere

Profita la la maxim de masina de spalat vase conectata, simplificandu-ti viata de zi cu zi. Cu functia Favorit, puteti seta pur si simplu programele si optiunile cele mai utilizate ca si combinatie preferata. Setarea programata poate fi accesata prin aplicatia Home Connect sau direct din display cu un singur pas. Combina, spre exemplu, optiunea Extra Dry cu programul Eco 50° si porneste masina de spalat vase cu o singura atingere. Setari personalizate ce iti curata vasele cu o singura atingere.

   

EcoSilence Drive: puternic, durabil, silentios si eficient

Pentru a creste eficienta procesului de spalare am dezvoltat motorul economic EcoSilence Drive. Acesta este exceptional de silentios, eficient si garanteaza un consum redus de electricitate. EcoSilence Drive functioneaza fara perii, este ultra-silentios si cele mai bune rezultate sunt garantate automat.

   

DosageAssist asigura rezultate optime datorita dizolvarii eficiente a tabletelor de curatare

DosageAssist asigura rezultate optime de curatare si o spalare mai silentioasa. Detergentul iese din distribuitorul de detergent intr-un sertar special, pe cosul superior, unde este dizolvat complet.

   

Program Silence

Programul Silence este cea mai silentioasa modalitate de utilizare a masinii de spalat vase. Prin activarea sa, se reduce automat zgomotul masinii de spalat vase la niveluri minime posibile. Aceasta se realizeaza prin programul Eco 50°C adaptat special cu o presiune de pulverizare redusa si faze de spalare extinse.

   

Protectie 100% impotriva daunelor cauzate de apa

Defectiunile masinii de spalat vase par sa apara intotdeauna in cele mai incomode momente, costand atat bani cat si timp. Masinile noastre de spalat vase cu sistem AquaStop consta intr-un furtun de alimentare cu perete dublu, o supapa in furtunul de alimentare si un flotor la baza masinii care comanda intreruperea alimentarii cu apa imediat ce este detectata o problema. Bosch ofera astfel protectie impotriva daunelor cauzate de apa.

   

Glass Protection

Protectia sticlei pentru o ingrijire atenta a paharelor si a vaselor delicate din ceramica. Deoarece apa dedurizata cauzeaza coroziunea sticlei, masinile de spalat vase Bosch cu tehnologia pentru protectia sticlei regleaza gradul de duritate al apei. Astfel reusim sa optimizam protectia paharelor si a vaselor de portelan de valoare, respectand cerinte speciale de ingrijire.

Tip Complet incorporabila
Utilizare Rezidential
Tip incastrare Incorporabil
Slim Nu
Capacitate incarcare 10 seturi
Numar programe 6
Putere 2400 W
Culoare Alb
Tip panou de comanda Electronic
Stil panou comanda Integrat
Accesorii incluse 1 x Palnie pentru umplerea cu sare de regenerare

FUNCTII SI PROGRAME

Tip programe Delicat Economic Auto Intensiv Rapid Inteligent
Functii Indicator timp ramas Functionare silentioasa Semnal sonor la finalizarea programului Wi-Fi Filtru autocuratare Pornire programabila Cos superior ajustabil Asistare dozaj detergent
Pornire programabila 24 h 1 h
Durata program ECO 3 h 40 min

ENERGIE & PERFORMANTA

Clasa energetica potrivit noilor etichete energetice adoptate la nivelul UE Clasa E
Nivel zgomot 44 dB
Consum de energie/100 spalari 76 kWh
Consum de apa/ciclu de spalare 9.5 l

DIMENSIUNI

Inaltime 81.5 cm
Latime 45 cm
Adancime 55 cm
Lungime furtun 205 cm
Lungime cablu 175 cm
Greutate 30.4 Kg
  • General
    • Capacitate
      10 seturi
    • Numar programe
      6
    • Culoare
      Alb
    • Latime
      45 cm
    • Incorporabila
      Da

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.