Luni-Vineri 9-16

Masina de spalat vase incorporabila Bosch SPV6EMX05E, 10 seturi, 6 programe, Clasa C, Home Connect, 45 cm, Alb

ID Produs: 225424

Garantie: 24 luni



Disponibilitate:
In stoc furnizor
Livrabil in 14 zile

4.794,57 lei TVA inclus

Adauga extra-garantie +1 an: +383,57 lei
Adauga extra-garantie +2 ani: +671,24 lei

Beneficii:

Deschiderea coletului la livrare
Pret 48 Rate Leanpay: 195.36 lei/luna
Oney 3x4x
Plata in 3 sau 4 rate
prin card bancar de debit.
Rapid și ușor cu Oney, mai multe detalii.

Descriere Masina de spalat vase incorporabila Bosch SPV6EMX05E, 10 seturi, 6 programe, Clasa C, Home Connect, 45 cm, Alb de la BOSCH

Masina de spalat vase incorporabila Bosch SPV6EMX05E, 10 seturi, 6 programe, Clasa C, Home Connect, 45 cm

 

 

  • EfficientDry: imbunatatirea performantei de uscare prin deschiderea automata a usii.
  • Cosuri Slimline VarioFlex Pro si sertar Vario Pro: mai multe optiuni de organizare pentru ceea ce ai de depozitat
  • Sistem Rackmatic triplu: inaltimea raftului superior poate fi ajustata cu pana la 5 cm.
  • Silence Plus: masina de spalat vase deosebit de silentioasa 44 dB.
  • Programul Silence: cea mai silentioasa modalitate de utilizare a masinii de spalat vase.

 

Incarcare cu flexibilitate maxima

De ce unele masini de spalat vase sunt concepute ca si cum ai gati si manca un meniu prestabilit?Nu si cosurile noastre VarioFlex Pro si sertarul Vario Pro.Ele se bucura de o dieta la fel de variata ca si a ta.Trebuie doar sa folosesti punctele de atingere de culoare rosie, pentru a reconfigura cele 10 seturi de colturi basculante si elementele flexibile de pe toate cele trei niveluri de incarcare.Raftul superior reglabil pe inaltime vine in plus si cu un raft rabatabil pentru pahare si 2 elemente antiderapante, in timp ce raftul inferior ofera un raft si un suport pentru pahare.Sertarul Vario poate gazdui mai mult decat doar tacamurile.Cu posibilitatea de coborare din partea dreapta, se creeaza o inaltime suplimentara pentru a depozita cesti si boluri mai mici, in timp ce ustensilele de gatit mai lungi, cum ar fi cupele, spatulele si clestii, gasesc un spatiu sigur in partea stanga flexibila a sertarului. Acest lucru se adauga la mai multe optiuni de stivuire, pentru ca tu sa poti avea cina calda (sau rece).

 

Descarca programe care se potrivesc perfect cu viata ta de zi cu zi.

Cand folosesti masina de spalat vase, se intampla uneori ca programele de spalare a vaselor sa nu se potriveasca perfect nevoilor tale individuale. Masinile de spalat vase Bosch cu optiunea de descarcare a programelor iti ofera posibilitatea de a descarca un program suplimentar prin intermediul aplicatiei Home Connect.Descarcarea unui program asigura rezultate perfecte de spalare a vaselor cu ajutorul programelor care se potrivesc nevoilor tale specifice.

   

Deschiderea automata a usii pentru rezultate de uscare mai bune

Descarcarea vaselor care nu sunt bine uscate sau mult prea fierbinti, poate fi neplacuta. Cu EfficientDry, usa masinii tale de spalat vase se deschide automat , dupa ce se termina programul de spalare. Aceasta solutie practica imbunatateste procesul de uscare, previne condensul si scade delicat temperatura vaselor tale astfel incat ele pot fi descarcate fara a mai fi nevoie de o uscare suplimentara manuala. Acest lucru nu doar imbunatateste rezultatele de uscare ci si economiseste energie.

   

Functia ta favorita cu o singura atingere

Profita la la maxim de masina de spalat vase conectata, simplificandu-ti viata de zi cu zi. Cu functia Favorit, puteti seta pur si simplu programele si optiunile cele mai utilizate ca si combinatie preferata. Setarea programata poate fi accesata prin aplicatia Home Connect sau direct din display cu un singur pas. Combina, spre exemplu, optiunea Extra Dry cu programul Eco 50° si porneste masina de spalat vase cu o singura atingere. Setari personalizate ce iti curata vasele cu o singura atingere.

SMS4HCC48E
   

Gata cu inundatiile la masina de spalat vase.

Protectia impotriva inundatiilor este esentiala pentru masinile de spalat vase. Sistemul nostru AquaStop ofera protectie impotriva inundatiilor. Atunci cand senzorul detecteaza o scurgere, masina de spalat vase opreste automat functionarea si pompeaza apa printr-un furtun cu pereti dubli. Sistemul AquaStop te protejeaza impotriva daunelor provocate de apa si are garantie pe toata durata de viata a masinii de spalat vase.

   

Sa stai prin preajma si sa astepti ca masina de spalat vase sa termine programul poate fi o pierdere de timp si poate produce un stres inutil

Home Connect iti ia asta de pe cap si te ajuta sa-ti folosesti timpul in mod mai productiv. Daca doresti, pot fi transmise notificari push de la masina ta de spalat vase catre dispozitivul tau mobil, care sa te informeze in mod convenabil care este starea programului curent al masinii de spalat vase, precum si alte informatii utile.

   

O masina de spalat vase care se ingrijeste singura de ea

Caracteristica Tab-Count din aplicatia Home Connect urmareste consumul si te informeaza prin notificare push atunci cand mai ai doar cinci tablete de la ultima cumparare.

   

Aparatul tau electrocasnic te asculta.

Datorita parteneriatului cu Amazon Alexa, masina de spalat vase poate fi controlata si prin voce. Afla daca abilitatea relevanta „Home Connect” din aplicatia Alexa este disponibila pentru tara si limba ta de utilizare. Activeaza abilitatea respectiva pentru a stabili conexiunea intre Amazon Alexa si aparatul electrocasnic de acasa.

SMS6ECC51E
   

Masina de spalat vase deosebit de silentioasa.

Nimanui nu-i place zgomotul. Daca linistea este importanta pentru tine, masina de spalat vase Silence Plus 44 dB este solutia ideala. Este deosebit de silentioasa, iar tu iti pastrezi pacea si linistea in bucatarie.

 

Program Silence

Programul Silence este cea mai silentioasa modalitate de utilizare a masinii de spalat vase. Prin activarea sa, se reduce automat zgomotul masinii de spalat vase la niveluri minime posibile. Aceasta se realizeaza prin programul Eco 50°C adaptat special cu o presiune de pulverizare redusa si faze de spalare extinse.

 

Reglabil pe inaltime pana la 5 cm, pe 3 niveluri, chiar si cu cosul superior complet incarcat

Datorita sistemului Rackmatic triplu, inaltimea cosului superior poate fi ajustata cu pana la 5 cm. Si poti face acest lucru cand este complet incarcat. Acest lucru inseamna chiar mai multe optiuni de ajustare si flexibilitate maxima.

Tip Complet incorporabila
Utilizare Rezidential
Tip incastrare Incorporabil
Slim Nu
Capacitate incarcare 10 seturi
Numar programe 6
Putere 2400 W
Tensiune alimentare 220 V 240 V
Culoare Alb
Tip panou de comanda Electronic
Stil panou comanda Integrat
Accesorii incluse 1 x Palnie pentru umplerea cu sare de regenerare

FUNCTII SI PROGRAME

Tip programe Economic Auto Intensiv Rapid Igienizare masina Inteligent
Functii Protectie impotriva inundatiilor Indicator timp ramas Functionare silentioasa Wi-Fi Filtru autocuratare Pornire programabila Cos superior ajustabil Deschidere automata a usii Asistare dozaj detergent Blocare control panou Sistem pentru protectia paharelor
Pornire programabila 24 h
Durata program ECO 3 h 15 min

ENERGIE & PERFORMANTA

Clasa energetica potrivit noilor etichete energetice adoptate la nivelul UE Clasa C
Nivel zgomot 44 dB
Consum de energie/100 spalari 59 kWh
Consum de apa/ciclu de spalare 8.9 l

DIMENSIUNI

Inaltime 81.5 cm
Latime 45 cm
Adancime 55 cm
Lungime furtun 205 cm
Lungime cablu 175 cm
Greutate 33.7 Kg
  • General
    • Capacitate
      10 seturi
    • Numar programe
      6
    • Culoare
      Alb
    • Latime
      45 cm
    • Incorporabila
      Da

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.