Luni-Vineri 9-16

Masina manuala de umplut carnati Reber 8951 N, Capacitate 8kg, 2 viteze, Cilindru inox 304, 4 ștuțuri de umplere

ID Produs: 195499

Garantie: 24 luni



Disponibilitate:
In stoc furnizor
Livrabil in 6 zile

1.144,79 lei TVA inclus

Adauga extra-garantie +1 an: +114,48 lei
Adauga extra-garantie +2 ani: +171,72 lei

Beneficii:

Deschiderea coletului la livrare
Pret 48 Rate Leanpay: 46.65 lei/luna
Oney 3x4x
Plata in 3 sau 4 rate
prin card bancar de debit.
Rapid și ușor cu Oney, mai multe detalii.

Descriere Masina manuala de umplut carnati Reber 8951 N, Capacitate 8kg, 2 viteze, Cilindru inox 304, 4 ștuțuri de umplere de la Reber

Mașină manuală pentru umplut cârnații Reber 8591 N are o capacitate de 8 lt pentru umplutură:  Și permite, datorită celor patru dimensiuni de pâlnii pentru umplutură din plastic, pentru produse alimentare, să prepare diverse tipuri de cârnați de diferite dimensiuni și mărimi.
Transmisia cu roți dințate (din metal) pentru producerea și înmulțarea vitezei pistonului:  Permite facilitatea și accelerarea operațiunilor de ambalare (poziție lentă) și extragerea pistonului la sfârșitul lucrului (poziție rapidă).
Extrem de simplu și ușor de utilizat: Această mașină pentru umplerea cârnaților este concepută pentru a satisface pe cei care au nevoie cu ambalare cantități mici de carne, deasemena este un instrument robust și fiabil, cu o structură de susținere din otel vopsit, containerul este fabricat din oțel inoxidabil AISI 304, pistonul este conceput din plastic (nailon 6,6), capacul, pistonul și garnitura sunt deasemena din material tip plastic pentru alimente. Greutate brută: 12,8 kg.

Mod de acționare - manual.
2 viteze de lucru.
Sistem brevetat pentru circulația / evacuarea aerului.
4 tipuri de pâlnii de umplere incluse.
Înaintare cu viteză mică, revenire cu viteză mare.
Cilindru din oțel inox. 
Capacitate 8 kg. 
Dimensiuni: 670 x 335 x 205 mm. 

Poate fi folosită orizontal sau vertical.
Accesorii disponibile: 6508 A / 6505 A

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.