Luni-Vineri 9-16

Karcher K 3 Premium Power Control 1.602-750.0, Negru\Galben

ID Produs: 162721


Disponibilitate:
In stoc furnizor
Livrabil in 14 zile

981,65 lei TVA inclus

Adauga extra-garantie +1 an: +98,17 lei
Adauga extra-garantie +2 ani: +147,25 lei

Beneficii:

Deschiderea coletului la livrare
Pret 48 Rate Leanpay: 40.01 lei/luna
Oney 3x4x
Plata in 3 sau 4 rate
prin card bancar de debit.
Rapid și ușor cu Oney, mai multe detalii.

Descriere Karcher K 3 Premium Power Control 1.602-750.0, Negru\Galben de la Karcher

Mașina de spălat cu înaltă presiune K 3 Premium Power Control este o versiune premium a K 3 Power Control cu ​​un tambur practic pentru furtun. Printr-o aplicație mobilă cu un consilier de utilizare pentru o curățare mai eficientă.

Aplicația mobilă Kärcher Home & Garden oferă sfaturi practice, trucuri și conținut de setări pentru o gamă largă de sarcini de curățare și pentru curățarea diferitelor obiecte. Mașina de spălat K 3 Power Control este susținută de consilierul pentru utilizatori. Aplicația include caracteristici utile, cum ar fi un consilier de utilizare pentru o curățare mai eficientă, instrucțiuni de instalare și instrucțiuni de întreținere și îngrijire. O altă caracteristică practică este că presiunea poate fi reglată prin rotirea duzei și poate fi verificată pe afișajul pistolului de pulverizare G 120 Q Power Control. Trecerea de la modul de presiune înaltă la modul de detergent se poate face fără a înlocui lancea de pulverizare - astfel încât detergentul poate fi distribuit rapid și convenabil din rezervorul de detergent încorporat. Kärcher K 3 Power Control are un tambur pentru furtun și un mâner telescopic extras pentru transport și depozitare convenabil. Este, de asemenea, ușor de configurat cu stocarea accesoriilor și sistemul Quick Connect. Mânerul de pe partea superioară a aparatului de ras cu abur poate fi folosit și ca mâner de transport, făcându-l foarte ușor de depozitat și despachetat.

- Tensiune de alimentare (V/Hz): 220 240/50 60
- Presiune (bar/MPa): 20 max. 120/2 max. 12
- Debit (Alimentare cu apă (l/h)): max. 380
- Putere de suprafață (m²/h): 25
- Temperatura de intrare (Temperatura (° C)): max. 40
- Putere de conectare (kW): 1,6
- Cablu de conectare (m): 5
- Greutate fara accesorii (kg): 5,6
- Greutate ambalaj (kg): 7,9
- Dimensiuni (lungime × latime × inaltime) (mm): 340 x 281 x 677

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.