Luni-Vineri 9-16

Karcher K 5 Power Control Masina de spalat cu presiune pentru casa verticala electrica 500 l/h Negru, Galben

ID Produs: 162734


Disponibilitate:
In stoc furnizor
Livrabil in 9 zile

1.979,99 lei TVA inclus

Adauga extra-garantie +1 an: +198,00 lei
Adauga extra-garantie +2 ani: +297,00 lei

Beneficii:

Deschiderea coletului la livrare
Pret 48 Rate Leanpay: 80.67 lei/luna
Oney 3x4x
Plata in 3 sau 4 rate
prin card bancar de debit.
Rapid și ușor cu Oney, mai multe detalii.

Descriere Karcher K 5 Power Control Masina de spalat cu presiune pentru casa verticala electrica 500 l/h Negru, Galben de la Karcher

Karcher K 5 Power Control Mașină de spălat cu presiune pentru casă verticală electrică 500 l/h Negru, Galben

Pentru un control și mai bun în multe situații și pentru diferite obiecte de curățare, utilizatorul primeste sfaturi și informatii utile prin intermediul aplicației Kärcher Home & Garden. Aplicația indica nivelul optim al presiunii pentru obiectul pe care dorim sa-l curățam. Presiunea poate fi reglată manual prin rotirea lancii de pulverizare Vario Power. Aplicația oferă, de asemenea, alte informatii utile, cum ar fi instrucțiuni de asamblare, instrucțiuni de întreținere și îngrijire, precum și portalul Service Kärcher. Dispozitivul impresionează și mai mult cu pistolul de pulverizare G 160 Q Power Control. Incl. Kit Home cu dispozitiveul de curatat suprafete T 5 și 1 litru de detergent 3-în-1 pentru suprafete din piatra. Alte detalii despre echipament: include sistemul Plug 'n' Clean pentru folosirea rapidă a detergentului, mânerul telescopic din aluminiu de înaltă calitate pentru transport confortabil și depozitare, sistemul Quick Connect pentru conexiune fără efort și economisire de timp.

Tipul de curent (V/Hz) 230 / 50
Presiune (bar/MPa) 20 - Max. 145 / 2 - Max. 14,5
Debit transportat (l/h) Max. 500
Capacitate pe suprafață (m²/h) 40
Temperatura de admisie (°C) Max. 40
Putere (kW) 2,1
Cablu de racordare (m) 5
Greutatea fără accesorii (kg) 13
Greutate cu ambalaj (kg) 18,8
Dimensiuni (L x l x H) (mm) 402 x 306 x 588

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.