Luni-Vineri 9-16

SKIL 7420 AA Slefuitor cu excentric, 280W, 25.000pm, sac praf, 3 foi incluse, disc 125mm

ID Produs: 199611


Disponibilitate:
In stoc furnizor
Livrabil in 6 zile

256,79 lei TVA inclus

Adauga extra-garantie +1 an: +25,68 lei
Adauga extra-garantie +2 ani: +38,52 lei

Beneficii:

Deschiderea coletului la livrare
Pret 48 Rate Leanpay: 10.47 lei/luna

Descriere SKIL 7420 AA Slefuitor cu excentric, 280W, 25.000pm, sac praf, 3 foi incluse, disc 125mm de la Skil

Slefuitor cu excentric compact si usor
Slefuitorul cu excentric extrem de compact si usor Skil 7420 este usor de controlat si se va dovedi a fi un adevarat economizor de timp. Acest slefuitor poate fi utilizat atat pentru indepartarea masiva a materialului cat si pentru finisarea unor suprafete variate precum usi, garduri si mobilier. Miscarea excentrica va permite sa slefuiti atat suprafete plane si curbe, prevenind aparitia vartejurilor pe piesa prelucrata. Motorul puternic de 280 W isi indeplineste sarcina rapid si eficient. Puteti mentine curatenia locului de munca datorita sistemului de colectare a prafului incorporat, cu sac pentru praf. Un alt avantaj al acestui model constituie functia de frana integrata, care previne avarierea piesei prelucrate cand asezati unealta pe piesa sau cand o ridicati de pe acesta.


Design compact pentru o slefuire fara efort
Slefuitorul cu excentric Skil 7420 este unealta ideala, de exemplu, pentru slefuirea fara efort a mobilierului si indepartarea rapida a vopselelor, lacurilor si materialelor de umplutura. Constructia usoara si simplu de manuit, cu maner moale confortabil, asigura controlul optim al uneltei si al rezultatului slefuirii. Multumita constructiei sale compacte si usoare, puteti controla usor slefuitorul cu excentric cu o mana, in timp ce fixati piesa de prelucrat sau va tineti de o scara cu cealalta mana.


Functii convenabile pentru un confort de lucru sporit
Va ingrozeste cantitatea imensa de praf, ce aveti de curatat dupa slefuire? Pentru un lucru mai curat, slefuitorul se furnizeaza cu un sistem integrat pentru colectia prafului, cu un sac pentru praf convenabil. Acest slefuitor cu excentric este prevazut cu un sistem de fixare cu Velcro, pentru schimbarea rapida si usoara a foilor de slefuit. Rulmentii cu bile de inalta calitate si etansi la praf precum si intrerupatorul protejat contra prafului previn patrunderea prafului la componentele interne critice, sporind durata de viata a uneltei.

Continut pachet 1 x Sac colector 3 x Disc slefuire
Culoare Negru Gri

CARACTERISTICI TEHNICE

Putere 280 W
Nivel zgomot 95 dB
Tensiune alimentare 230 V
Oscilatii maxime/minut 25000
Oscilatii minime/minut 25000
Vibratie 7.9 m/s²

DIMENSIUNI

Diametru disc 125 mm
Greutate 1.2 Kg

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.