Luni-Vineri 9-16

Masina de tuns iarba Bosch Rotak 32 LI

ID Produs: 100253

Garantie: 24 luni



Disponibilitate:

Produsul nu mai este activ in oferta Dwyn Shop

Iti recomandam alte produse similare din categoria Masini de tuns iarba

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 021.411.00.00.

Descriere Masina de tuns iarba Bosch Rotak 32 LI de la BOSCH

Tip Cu acumulator
Tensiune acumulator 36 V
Timp de incarcare acumulator 1 ore
Latime de taiere 32 cm
Inaltime ajustabila Da
Inaltime de taiere 30 - 60mm
Depozitare iarba Da
Capacitate rezervor iarba 31 L
Greutate 10,2 kg
 
DATE TEHNICE:Tip acumulatori: Litiu-ionTensiune acumulator: 36 VCapacitate acumulator: 1,3 ahTimp de încarcare rapida: 80 % in 25 minSuprafata de gazon recomandata: 150 m2Latime de taiere: 32 cmSistem de taiere: Cutit seceraGreutate: 10,2 kgVolum colectare iarba: 31 lÎnaltime de taiere: 30 – 60 mmReglarea înaltimii de taiere triplu centralTip mâner Ergo Flex CARACTERISTICI: O maşină de tuns iarba compactă pentru grădini citadine. 

Libertate fără cablu: greutate redusă pentru o manevrabilitate optimă. Fără încurcături de cablu, în care să vă împiedicaţi şi fără miros neplăcut de gaze de eşapament. 

De categorie uşoară: foarte uşor, cu mânere integrate ca soluţie practică de transport. 

Manevrare fără efort: noul „sistem Ergoflex face posibilă ghidarea mai uşoară şi o poziţie corporală mai sănătoasă. 

Zgomot redus: o maşină de tuns iarba silenţioasă, adecvată pentru stilul de viaţă citadin. 

Tăiere precisă a marginilor de gazon: pieptenii de gazon unici vă cosesc gazonul perfect până la margine şi motorul cu alimentare de la acumulatorul litiu-ion taie chiar iarba înaltă şi udă. 

Putere fără cablu: „Sistemul de gestionare eficientă a energiei determină o creştere a timpului de funcţionare cu până la 15 % 

Ghidon pliabil pentru depozitare compactă.  OBSERVATII:Cum se utilizeaza corect si eficientPentru a atinge maximul de eficienta –suprafata maxima acoperita de masina Rotak LI – este recomandat a se proceda astfel:1. Se foloseste TOATA latimea de tundere2. Motorul trebuie mentinut pornit cat mai mult pe toata durata de folosire a masinii (fara opriri dese)3. Inaltimea de taiere nu trebuie sa fie prea mare – se prefera efectuarea unei a doua treceri4. Avansarea masinii trebuie sa se faca in linie dreapta5. NU SE RECOMANDA tunderea ierbii udeTunderea ierbiiSe incepe prin tunderea marginilor zonei cu iarba, inaintand progresiv catre centrul suprafetei de tuns. In acest fel se asigura colectarea aproape in totalitate a ierbii taiate. Pe intreaga perioada de crestere a ierbii aceasta trebuie taiata cu regularitate astfel incat niciodata sa fie tunsa o inaltime mai mare de 4 cm la o singura trecere cu masina de tuns. Din dorinta de a economisi timp multe persoane taie mai mult de 4 cm la o singura trecere. Acest lucru duce la deteriorarea peluzei, incetinindprocesul de crestere al ierbii, favorizand in schimb cresterea si raspandirea buruienilor. Prima masina de tuns iarba cu acumulator avand puterea uneia electrice. Puternica - datorita bateriei litiu-ion de 36 V taie si iarba crescuta inaltDupa numai 30 de minute acumulatorul este incarcat deja la 80 % din capacitatea nominala, iar dupa ora, la 100 %Incarcare de 16 ori mai rapida decat in cazul acumulatorilor clasiciIntotdeauna gata de utilizare: nu se autodescarca, dispare efectul de memorie. Pieptene de gazon inovator: taiere in apropierea marginilor, de-a lungul zidurilor, straturilor de flori si a marginilor de gazonCu pana la 40 % mai usoara decat masinile clasice de tuns iarba cu acumulatorManevrare fara efort, libertate fara cabluNoul sistem „Ergo-Flex-System face posibila ghidarea mai usoara si o pozitie corporala mai bunaLibertate fara cablu: greutate redusa pentru o manevrabilitate optima. Fara incurcaturi de cablu, in care sa va impiedicati si fara miros neplacut de gaze de esapamentTaiere precisaa peluzelor: Pieptenul de gazon unic va taie gazonul pana la margine, iar motorul actionat cu un acumulator litiu-ion face posibila si taierea ierbii inalte si umedeSistem „Ergo-Flex. Manere ergonomice reglabile pentru o pozitie corporala mai buna si destinderea muschilor in timpul cosiriiPutere mai mare datorita acumulatorului litiu-ion High Power puternic de 36 V/2,6 AhPutere fara cablu. „Efficient Energy Management mareste durata de functionare cu pana la 15 %Greutate redusa pentru o manevrare usoaraManere pliabile pentru o depozitare compactaPieptene de gazon inovator. Taiere in apropierea marginilor, de-a lungul zidurilor, straturilor de flori si a marginilor de gazon 

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.