Luni-Vineri 9-16

Masina de tuns gazon cu acumulator HYUNDAI HY-LM3336 LI - SOLO

ID Produs: 199897


Disponibilitate:
In stoc furnizor
Livrabil in 6 zile

933,07 lei TVA inclus

Adauga extra-garantie +1 an: +93,31 lei
Adauga extra-garantie +2 ani: +139,96 lei

Beneficii:

Deschiderea coletului la livrare
Pret 48 Rate Leanpay: 38.05 lei/luna
Oney 3x4x
Plata in 3 sau 4 rate
prin card bancar de debit.
Rapid și ușor cu Oney, mai multe detalii.

Descriere Masina de tuns gazon cu acumulator HYUNDAI HY-LM3336 LI - SOLO de la Hyundai

Avantaje: Masina de tuns gazon HYUNDAI HY-LM3336 LI - SOLO

  • Maner pliabil 
  • Cos colector 30 L
  • Maner pentru ajustare rapida a inaltimii de taiere
  • Roti mari in spate pentru o miscare usoara si o stabilitate mai buna

Descriere: Masina de tuns gazon HYUNDAI HY-LM3336 LI - SOLO

  • Masina de tuns iarba LM3303E este o mașină de tuns iarba HYUNDAI compactă și foarte practică, cu o lățime de tăiere de 33 cm. Este foarte ușor și la îndemână, făcându-l ideal pentru peluze mici, spații înguste, colțuri și colțuri.
  • Carcasa din plastic rezistenta la impact, rezistenta la UV este foarte usoara si robusta. Mânerul de transport integrat permite o manevrare ușoară și confortabilă. Cutia de colectare a iarbă din plastic de 30 de litri poate fi golită foarte ușor. Înălțimea de tăiere poate fi reglată în intervalul 20 - 60 mm în 3 nivele pe axă. Datorită pieptenilor de gazon de pe ambele părți, mașina de tuns iarba este ideală și pentru tunderea de-a lungul marginilor și pereților.
  • Mânerul lung ergonomic este echipat cu un întrerupător de siguranță în 2 puncte pe ambele părți și eșantionare a cablului. Roțile robuste și prietenoase cu gazonul fac manevrarea unui joc de copii, chiar și pe teren oarecum denivelat.
  • Dacă este necesar, se poate folosi și pana de mulcire furnizată, care transformă mașina de tuns iarba într-o mașină de tuns mulci.

Set de livrare: Masina de tuns gazon HY-LM3336 LI - SOLO

  • Se livreaza fara incarcator si fara acumulator

Atribute:Actionare / Alimentare:Cu acumulator Atribute:Capacitate cos colector iarba (l):30 Atribute:Tensiune alimentare ( V ):36 (2x18 V) Atribute:Diametru taiere max.:33 cm Atribute:Inaltime de taiere (mm):20/40/60 - 3 pozitii Atribute:Dimensiune roti fata-spate (mm):140/160

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.