Luni-Vineri 9-16

Card e memorie SanDisk Ultra microSDXC, 1TB, 120MB/s, A1 Class 10 UHS-I + SD Adapter

ID Produs: 218676


Disponibilitate:

Produsul nu mai este activ in oferta Dwyn Shop

Iti recomandam alte produse similare din categoria Memorii externe (card)

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 021.411.00.00.

Descriere Card e memorie SanDisk Ultra microSDXC, 1TB, 120MB/s, A1 Class 10 UHS-I + SD Adapter de la Sandisk

Capacitate 1024 GB
Clasa de viteza Class 10 UHS
Standard UHS UHS-I
Rata de transfer (MB/s) 120
Adaptor Da
Tip memorie MicroSDXC

Ideal pentru telefoanele si tabletele cu Android

Cardurile SanDisk sunt compatibile cu tabletele si telefoanele ce ruleaza sistem de operare cu Android.

 

Captureaza si stocheaza mai multe videoclipuri Full HD

Cu capacitatea de 1 TB puteti stoca mai multe inregistrari video in format Full HD si veti ramane cu spatiu si pentru poze sau muzica.

 

Viteza de transfer de pana la 120 MB/s

Viteza de 120 MB/s va permite sa mutati repede aproximativ 1000 de fotografii intr-un minut.

 

Rulati aplicatii mai repede cu performanta A1

Cardurile SanDisk au rating A1 si sunt optimizate pentru aplicatii, oferind rulari mai rapide si o experienta imbunatatita

 

Rapid pentru imagini mai bune, performanță a aplicației și videoclipuri Full HD \

Cardul SanDisk Ultra microSD ™ UHS-I vă oferă libertatea de a fotografia, salva și partaja mai mult decât oricând.

Cu capacități de până la 1 TB, cardul nostru microSD SanDisk Ultra are spațiu pentru și mai multe ore de video Full HD și oferă viteze de transfer de până la 120 MB/s pentru a vă ajuta să mutați rapid acel conținut.

Ideal pentru smartphone-uri și tablete Android™, cardul încarcă aplicațiile mai rapid, cu performanță A1.

Caracteristici Ideal pentru telefoane inteligente și tablete Android™Cardurile SanDisk sunt compatibile cu smartphone-urile și tabletele Android™.

Capturați și stocați și mai multe ore de video Full HDCu capacități de până la 1 TB, puteți stoca și mai multe ore de video Full HD pe card și încă mai aveți loc pentru videoclipuri, fotografii, muzică, filme și alte fișiere pe care doriți să le înregistrați, să le salvați și să le partajați.

Viteze de transfer de până la 120 MB/sVitezele de transfer uimitoare înseamnă că conținutul se mișcă rapid, permițându-vă să mutați până la 1000 de fotografii într-un minut [32 GB-1 TB].

Încărcați aplicațiile mai rapid, cu performanță A1Evaluat A1, cardul SanDisk Ultra microSD ™ este optimizat pentru aplicații, oferind o lansare mai rapidă a aplicației și o performanță care oferă o experiență mai bună pentru smartphone.

Aplicația SanDisk Memory ZoneTM pentru gestionarea ușoară a fișierelor disponibilă din magazinul Google Play™, aplicația SanDisk Memory Zone™ vă permite să vizualizați, să accesați și să faceți copii de siguranță ale fișierelor telefonului într-o singură locație.

De asemenea, poate muta automat fișierele de pe dispozitiv pe cardul de memorie pentru a elibera spațiu.

Compatibil cu cititorul MobileMate USB 3.0Folosiți-l cu cititorul de carduri MobileMate USB 3.0 microSD ™, astfel încât să puteți muta rapid fișiere mari, să mutați o mulțime de fișiere rapid sau pur și simplu să efectuați transferuri frecvente de fișiere mult mai rapide. 

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.