Luni-Vineri 9-16

Memorie PNY 128GB USB 3.2, Duo-Link P-FDI128DULINKTYC-GE

ID Produs: 206388

Garantie: 24 luni



Disponibilitate:
In stoc furnizor
Livrabil in 10 zile

115,18 lei TVA inclus

Beneficii:

Deschiderea coletului la livrare

Descriere Memorie PNY 128GB USB 3.2, Duo-Link P-FDI128DULINKTYC-GE de la PNY

capacitate de stocare de 128 GB

Viteze de citire de până la 200 MB/s Interfață USB 3.2

 

Conectori USB-A și C

Dispunând de o capacitate de stocare de 128 GB, această unitate flash utilizează un design de conector dublu pentru a se conecta la gazde USB-A și C, inclusiv laptopuri, desktop-uri și dispozitive mobile Android. Interfața USB 3.2

 

Luați spațiu de stocare flexibil din mers cu unitatea flash DUO LINK USB-A și C 3.2 Gen 1 de 128 GB în argintiu de la PNY.

Dispunând de o capacitate de stocare de 128 GB, această unitate flash utilizează un design de conector dublu pentru a se conecta la gazde USB-A și C, inclusiv laptopuri, desktop-uri și dispozitive mobile Android.

Interfața USB 3.2 Gen 1 oferă viteze de citire de până la 200 MB/s și viteze de transfer de zece ori mai rapide decât USB 2.0. Un design durabil din metal permite utilizarea de zi cu zi rezistentă, în timp ce bucla integrată pentru șnur permite transportul ușor.

 Eliberați spațiu pe dispozitivele mobile Android echipate cu tip C transferând fotografii, videoclipuri, muzică și multe altele în DUO LINK, făcând loc pentru mai multe amintiri.

Transferați conținut digital de pe dispozitive mobile, cum ar fi smartphone-uri și tablete, pe dispozitive de dimensiune completă, cum ar fi laptopuri și computere desktop, pentru o stocare mai permanentă.

Accesați conținut digital oricând și oriunde, direct din DUO LINK, fără conexiune Wi-Fi necesară Viteze de citire de până la 200 MB/s și transferuri de până la zece ori mai rapide decât USB 2.0, cuplat cu un design metalic durabil.

Conectorii duali USB 3.2 Gen 1 includ un conector USB-C pentru dispozitive mobile Android și alte gazde compatibile, inclusiv computere, în timp ce conectorul USB-A permite o compatibilitate largă cu gazdele vechi.

  • General
    • Capacitate
      128GB
    • Interfata
      USB 3.2

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.