Luni-Vineri 9-16

Memorie USB Sandisk Ultra Dual Drive Go, USB Type C 128GB

ID Produs: 206363

Garantie: 60 luni



Disponibilitate:
In stoc furnizor
Livrabil in 9 zile

73,08 lei TVA inclus

Beneficii:

Deschiderea coletului la livrare

Descriere Memorie USB Sandisk Ultra Dual Drive Go, USB Type C 128GB de la Sandisk

Capacitate 128 GB
Rata de transfer la citire 150 MB/s
Culoare Negru
Dimensiuni (W x D x H cm) 44.45 x 12.19 x 8.63 mm
Continut pachet 1 x Memorie USB
Altele Conectori duali (USB-C + USB-A)
Interfata USB Type C

SanDisk Ultra Dual Drive Go USB Type-C Flash Drive

Cautati un dispozitiv de stocare care sa functioneze pe USB Type-C si Type-A si USB? Fie ca faceti fotografii uimitoare ale ultimei dvs. aventuri sau creati continut la birou, unitatea SanDisk Ultra Dual Drive Go este unitatea flash 2 in 1 care va permite sa mutati cu usurinta fisiere intre USB Type-C smartphone-uri, tablete si Mac-uri si computere USB Type-A.

Este suficient sa conectati unitatea pentru a elibera rapid spatiu pe smartphone-ul sau pentru a face automat o copie de rezerva a fotografiilor, videoclipurilor, muzicii, documentelor si contacteLOR.

In plus, designul pivotant cu dubla utilizare protejeaza conectorii si dispune de o gaura pentru breloc pentru a va lua unitatea in deplasare.

 

Unitatea flash 2 in 1 pentru dispozitivele USB Type-C™ si Type-A

Faceti fotografii pe smartphone-ul dvs. USB type-C si aveti nevoie de acestea pe PC? Te ajutam noi. SanDisk Ultra Dual Drive Go de la SanDisk iti permite sa muti fara probleme fisierele intre smartphone-ul tau USB Type-C, tabletele si Mac-urile tale si computerele USB Type-A.

 
   

Eliberati spatiu pentru a face mai multe fotografii

Nu mai ai spatiu pe smartphone-ul tau USB Type-C? Pur si simplu conectati unitatea flash USB SanDisk Ultra® Dual Drive Go si mutati cu usurinta fisierele de pe dispozitivul dvs., eliberand spatiu valoros. Cu tot acest spatiu suplimentar, puteti face mai multe fotografii de calatorie, filme, muzica, jocuri si orice altceva doriti.

 
   

Backup-ul automat este la doar un plug-in distanta

Efectuati o copie de rezerva automata a celor mai recente fotografii, clipuri video, muzica, documente si contacte cu aplicatia SanDisk Memory zone. Fiti sigur ca, chiar daca va pierdeti vreodata smartphone-ul, veti avea amintirile care conteaza cel mai mult.

 
   

Mutati rapid fisierele pe computerul dvs.

Luati-va adio de la trimiterea fotografiilor prin e-mail intre dispozitive. Odata ce fisierele se afla pe unitatea SanDisk Ultra Dual Drive Go, performanta USB 3.1 Gen 1 de inalta calitate cu viteze de citire de 150 MB/s va permite sa va mutati rapid fisierele pe computer.

 
   

Design pivotant pentru a proteja conectorii

Aruncati-l in geanta sau in buzunar. SanDisk Ultra Dual Drive Go este construit pentru a proteja conectorii unitatilor atunci cand sunteti in miscare.

 
   

Prindeti si plecati cu gaura pentru brelocuri

Atasati unitatea la breloc pentru a o pastra comoda si sigura. Acum o veti avea mereu la indemana daca aveti nevoie sa eliberati spatiu atunci cand sunteti in deplasare.

  • General
    • Capacitate
      128GB
    • Interfata
      USB type C

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.