Luni-Vineri 9-16

Memorie USB SanDisk Ultra, 512GB, viteza pana la 130MB/s ,USB 3.0

ID Produs: 218996


Disponibilitate:
In stoc furnizor
Livrabil in 9 zile

241,69 lei TVA inclus

Beneficii:

Deschiderea coletului la livrare

Descriere Memorie USB SanDisk Ultra, 512GB, viteza pana la 130MB/s ,USB 3.0 de la Sandisk

Capacitate 512 GB
Rata de transfer la citire 130 MB/s
Culoare Negru
Dimensiuni (W x D x H cm) 22.1 x 10.67 x 7.87 mm
Continut pachet 1 x Memorie USB
Interfata USB 3.0

 

Unitatea flash SanDisk Ultra USB 3.0 combina viteze de transfer de date mai rapide si o capacitate generoasa intr-un pachet compact si elegant. Petreceti mai putin timp de asteptare si transferati fisiere pe unitate de pana la zece ori mai repede decat cu o unitate USB 2.0 standard. Cu capacitati de stocare de pana la 512 GB, unitatea poate gazdui cele mai voluminoase fisiere media si documente.

 

Mutati rapid fisierele cu viteze de transfer mai mari

Cu viteze de transfer de pana la 130 MB/s, unitatea flash SanDisk Ultra USB 3.0 reduce timpul pe care il veti petrece asteptand ca fisierele sa se mute de pe unitatea flash pe computer. Activata pentru USB 3.0, aceasta unitate rapida va permite sa transferati si sa stocati fisiere mari de pana la zece ori mai repede decat unitatile USB 2.0.

Unitatea de mare capacitate gazduieste fisiere mari

Oferita in capacitati de pana la 512 GB, unitatea flash SanDisk Ultra USB 3.0 poate gazdui toate mediile preferate si documentele importante, inclusiv fotografii de inalta rezolutie, MP3, filme, prezentari si fisiere grafice.

Design elegant si portabil

Cu designul sau negru si elegant, unitatea flash SanDisk Ultra USB 3.0 este la fel de eleganta pe cat este de practica. Aceasta unitate compacta si portabila poate calatori cu usurinta cu dvs. in buzunar sau in geanta.

Software-ul SanDisk SecureAccess™ pastreaza fisierele private

Unitatea flash SanDisk Ultra USB 3.0 include software-ul SanDisk SecureAccess, care va permite sa configurati un dosar privat protejat prin parola pe unitate. Fisierele dvs. vor fi securizate cu criptarea AES pe 128 de biti pentru a va ajuta sa le pastrati confidentialitatea, chiar si atunci cand partajati unitatea cu alte persoane.

  • General
    • Capacitate
      512GB
    • Interfata
      USB 3.0

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.