Luni-Vineri 9-16

Memorie RAM AFOX, AFLD34BN1L, DDR3L, 4 GB, 1600 MHz, CL11

ID Produs: 201127


Disponibilitate:
In stoc furnizor
Livrabil in 10 zile

87,34 lei TVA inclus

Beneficii:

Deschiderea coletului la livrare

Descriere Memorie RAM AFOX, AFLD34BN1L, DDR3L, 4 GB, 1600 MHz, CL11 de la Afox

DDR3L

Memorie RAM standard conceputa pentru utilizatorii care se asteapta la confort de lucru cu performante ridicate. Memoria DDR3L de joasa tensiune permite 1,35 V si are un consum de energie cu 10% mai mic in comparatie cu DDR3. Astfel de oase vor fi folosite mai ales la laptopuri sau servere. Este o solutie relativ ieftina si, in acelasi timp, fiabila, care va functiona bine cu multe functii diferite. Oferta larga include module cu o capacitate de pana la 32 GB .

 

Capacitate de 4 GB

GB de RAM sunt suficienti pentru a va bucura de functionarea convenabila a celor mai importante programe. Un computer echipat astfel va fi perfect pentru munca de birou, oferind un confort ridicat de utilizare. De asemenea, utilizarea unui browser web sau vizionarea de filme nu va cauza probleme. Pe de alta parte, iubitorii de jocuri pot conta pe o distractie extraordinara cu titluri ceva mai putin solicitante. Un avantaj incontestabil care vorbeste in favoarea alegerii acestei variante de memorie este pretul atractiv.

 

Modul unic

Un singur cip de RAM este o solutie care va fi perfecta pentru o configuratie conceputa pentru diverse sarcini. Oferta larga va va permite sa potriviti perfect modulul la preferintele dumneavoastra personale. O capacitate mai mica va fi o solutie ieftina care va fi folosita in munca de birou. Pe de alta parte, jucatorii si utilizatorii programelor profesionale de procesare grafica vor ajunge cu siguranta la o resursa mai mare. Daca computerul incetineste dupa un timp, va fi posibila extinderea memoriei RAM.

 
 

Tensiune 1.35V

Alegerea RAM este unul dintre cei mai importanti factori in mentinerea stabilitatii computerului. Pentru a gasi o solutie compatibila, verificati lista modulelor RAM acceptate de placa de baza. RAM cu o tensiune de 1,35 V este de obicei DDR4, dar oferta include si oase DDR3L, destinate deck-urilor de notebook. Unitatile de joasa tensiune vor asigura o eficienta energetica ridicata, care poate fi cruciala atunci cand utilizati frecvent computerul.

 

conector UDIMM

UDIMM conector de memorie RAM care poate fi adesea gasit pe o placa de baza. Un slot special permite instalarea memoriei fara tampon. Aceasta inseamna ca poate fi accesat direct prin controlerul de memorie de pe computer. Cand apare o solicitare de citire sau scriere in timpul functionarii, controlerul foloseste RAM si scrie sau citeste informatii pe acesta. Inainte de a cumpara, va rugam sa consultati specificatiile placii de baza pentru a vedea ce tip de cip de memorie puteti instala.

 

Frecventa de lucru 1600 MHz

Un parametru important care are un impact asupra performantei hardware a computerului este RAM . Viteza de ceas de 1600 MHz este suficienta pentru a opera cele mai importante programe si a utiliza un browser web. Un astfel de modul va gasi aplicatie pe computerele de bord destinate muncii de birou. Cu toate acestea, jucatorii se vor putea bucura de distractie confortabila cu titluri putin mai putin solicitante. Marele avantaj al acestei solutii este pretul atractiv.

  • General
    • Tip memorie
      DDR3L
    • Capacitate
      4 GB
    • Frecventa
      1600 MHz

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.