Luni-Vineri 9-16

Mixer de mana Albatros MXA450B, 450W, negru

ID Produs: 213672

Garantie: 24 luni



Disponibilitate:

Produsul nu mai este activ in oferta Dwyn Shop

Iti recomandam alte produse similare din categoria Mixere

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 021.411.00.00.

Descriere Mixer de mana Albatros MXA450B, 450W, negru de la Albatros

  • Putere 450 W
  • 5 viteze + funcţie Turbo
  • Buton de scoatere braţe mixare
  • Accesorii de amestecat - teluri
  • Accesorii de framântat aluaturi uşoare  cârlige
  • Mâner ergonomic
  • Uşor de utilizat şi întreţinut
  • Dimensiuni brute: 210x95x182 mm
  • Dimensiuni nete: 200x92x145 mm
  • Greutate brută: 1.23 kg
  • Greutate brută: 1.11 kg
 

Fiabil și eficient


Mixerul trebuie să fie un accesoriu nelipsit din orice bucătărie! Iar cu ajutorul mixerului Albatros MXA300 gătitul se transformă în plăcere. 

Uită de zilele în care pierdeai ore în șir pentru a pregăti blaturile de tort sau aluaturile de gogoși. Acum le poți face pe toate în doar câteva minute!

În plus, datorită designului ergonomic și a combinației de culori nergru-silver, acesta se transformă într-un accesoriu potrivit în orice bucătărie

 

inoxMotor puternic - 450 W

 

Cu ajutorul motorului de 450W bați frișca în câteva minute, pregătești rapid aluatul pentru clătite și poți inventa fel și fel de rețete având siguranța că acestea pot fi puse în practică rapid și eficient cu ajutorul mixerului Albatros.

 

inox5 trepte de putere + TURBO

 

Puterea de 450W o poți regla în 5 trepte. Astfel, vei putea folosi viteza pe care o dorești în funcție de preparatele pe care vrei să le faci.

O cremă de prăjituri delicioasă trebuie bătută cu mixerul mai intâi la putere mică, apoi la putere mare, nu?

 

inoxEconomisești timp

 

Uită de tel și de zecile de minute petrecute pentru a prepara o cremă, a face un aluat de tort, prăjituri sau compoziția gogoșilor preferate. Mixerul Albatros te ajută să economisești timp prețios și să finalizezi, în doar câteva minute, rețetele tale preferate. Bucură-te de eficiență maximă cu efort minim!

 

inoxAccesorii incluse

 

Prepari crème sau frămânți aluaturi simplu și rapid. Mixerul vine în dotare cu teluri și cârlige formate din materiale de cea mai bună calitate ce îți asigură funcționalitate sporită și o durată mare de viață pentru mixerul tău.

 

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.