Luni-Vineri 9-16

Vas de mixare Vitamix Low-Profile, 2 l, tehnologie auto-detectare, compatibil Ascent

ID Produs: 152893


Disponibilitate:

Produsul nu mai este activ in oferta Dwyn Shop

Iti recomandam alte produse similare din categoria Mixere

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 021.411.00.00.

Descriere Vas de mixare Vitamix Low-Profile, 2 l, tehnologie auto-detectare, compatibil Ascent de la Vitamix

Ideal pentru cantităţi mari. Vasul de mixare de 2 l a fost conceput pentru a mixa alimente pentru șase până la douăsprezece porţii o singură dată. Design-ul îmbunătățit al canelei vă ajută să turnați amestecuri groase fără a stropi sau împrăştia conţinutul .

Tehnologie auto-detectare. Blenderul Vitamix Ascent va recunoaște recipientul și va ajusta automat setările de mixare pentru dimensiunea sa.

Fără BPA. Vasul și capacul sunt realizate din Eastman Tritan fără BPA.

Ușor de curățat. Recipientul și capacul se pot curăţa în condiții de siguranță in mașina de spălat vase. O alta variantă este auto-curăţarea - se amestecă o picătură de detergent de vase și apă caldă timp de 35 de secunde, apoi se clătesc.

Lame de lungă durată. Lamele sunt din oțel inoxidabil călit, tăiate cu laser, oferind amestecuri mai bune și o durată de viață mai lungă.

Împingător special conceput. Utilizați împingătorul când procesaţi amestecuri groase și congelate pentru a obţine amestecuri mai fine într-un timp mai scurt.

Capac transparent + dop. Capacul transparent , etanş, te ajută să monitorizei procesarea amestecului în timpul mixării. Capacul este prevazut cu un dop detaşabil care iţi permite adaugarea ingredientelor în timpul mixării, sa faci supă. Dopul are şi rolul de ceaşcă de 59 ml.

Gradaţie. Vasul de mixare este gradat pe partea laterala în mod clar.

Compatibilitate. Acest vas de mixare poate fi utilizat cu toate blenderele Vitamix din gama Ascent SELF-DETECT.

Dimensiuni: 25 x 24 x 19 cm

Capacitate: 2,0 litri

Greutate: 1.75 kg

Fabricat de Vitamix - Cleveland, Ohio USA

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.