Luni-Vineri 9-16

Mouse Sven SV-019334, Gaming, cu fir, Negru

ID Produs: 183370

Garantie: 24 luni



Disponibilitate:

Produsul nu mai este activ in oferta Dwyn Shop

Iti recomandam alte produse similare din categoria Mouse

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 021.411.00.00.

Descriere Mouse Sven SV-019334, Gaming, cu fir, Negru de la SVEN

Software-ul special vă permite să schimbați funcțiile tastelor, precum și să creați macrocomenzi care ridică confortul și eficiența procesului de joc la un nou nivel.

Iluminarea RGB din interiorul mouse-ului acceptă 16,8 milioane de culori și modificări dinamice de culoare, pe care le puteți personaliza pentru a se potrivi gusturilor și atmosferei pe care o creați în joc.

Mouse-ul acceptă o rezoluție personalizabilă de până la 6400 DPI, schimbarea modurilor se efectuează folosind un buton special - în orice moment puteți alege echilibrul potrivit de viteză și precizie a mișcării în conformitate cu situația de joc. Tasta de control al luminii de fundal vă permite să îi schimbați rapid modurile fără a lansa software-ul de configurare.

Butoanele suplimentare înainte și înapoi de pe lateral fac navigarea prin jocuri, browser și alte aplicații rapidă și ușoară.

Impletitura textila a cablului ajuta la prevenirea incurcarii si satisface cerintele inalte ale jucatorilor profesionisti in ceea ce priveste fiabilitatea cablului.

Acoperirea Soft Touch este extrem de plăcută la atingere și vă permite să țineți ferm mouse-ul chiar și în cele mai extreme momente de joc.

Conexiune Cablat
Interfață de conectare USB-A
Sensibilitate maxima 6400
Lungimea firului 1.8
Număr de chei, total 7
Iluminare de fundal unu
Greutate 138
Lăţime 67
Adâncime 44
Înălţime 123
  • General
    • Tehnologie
      cu fir

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.