Luni-Vineri 9-16

Papusa Mireasa Barbie

ID Produs: 202643

Garantie: 24 luni



Disponibilitate:
In stoc furnizor
Livrabil in 10 zile

143,37 lei TVA inclus

Beneficii:

Deschiderea coletului la livrare

Descriere Papusa Mireasa Barbie de la MATTEL

 Papusa mireasa Barbie: Sarbatoreste nunta lui Barbie cu aceasta papusa minunta! Este imbracata special pentru aceasta ocazie minunata Include toate accesoriile traditionale pentru o nunta magica Poarta o rochie alba cu modele roz accesorizata cu un lantisor, un inel si o diadema roz cu voal Accesoriile includ un buchet roz care poate fi pus in mana papusii Imagineaza-ti toate intamplarile de la nunta lui Barbie! Aduna toata colectia de papusi Barbie!   Setul include: Papusa Barbie 1 Buchet de flori Dimensiuni: 29 cm  

Daca ceea ce cauti in Jucarii bebelusi atunci ai nimerit fix pagina care trebuie. Papusa mireasa Barbie este unul dintre cele mai dorite produse din categoria Jucarii bebelusi, fiind alegerea multor clienti PrichindelulMeu.ro. Comandă online Papusa mireasa Barbie si te poti bucura in cel mai scurt timp de produsul tau preferat deoarece in 1-2 zile lucratoare poate ajunge la tine.

Papusa mireasa Barbie este alegerea perfecta fie ca iti doresti sa-l cumperi pentru tine sau sa-l faci cadou unei persoane dragi pasionate de Jucarii bebelusi de. Plateste online in siguranta pentru un cadou reusit sau la livrare atunci cand comanda ta cu produsul Papusa mireasa Barbie va ajunge la tine.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.