Luni-Vineri 9-16

Barbie Careers dolls: Designer de interior

ID Produs: 202773

Garantie: 24 luni



Disponibilitate:
In stoc furnizor
Livrabil in 9 zile

77,89 lei TVA inclus

Beneficii:

Deschiderea coletului la livrare

Descriere Barbie Careers dolls: Designer de interior de la MATTEL

Păpușile cariere Barbie inspiră copii de 60 de ani, să îndrăznesc să viseze ceva măreț. Pot ajuta acest lucru jucându-l de mai multe ori și experimentând viitoarea lor profesie. Cu păpușa de designer de interior Barbie, copii pot imagina ce pot deveni daca iubesc interioarele, culorile si designul. Păpușa cu picioare protetice poartă o rochie roz, un sacou și pantofi roz asortate, și vine cu o tabletă și desene colorate pentru a juca cu ușurință zilele unui designer de interior profesionist. Păpușa nu se oprește singură. Culorile și decorațiunile pot varia.

Copiilor le place să încerce diferite profesii și să își împlinească visele în jocuri. Acest lucru îi ajută să-și dezvolte personalitatea - pentru că de fiecare dată când un copil se joacă cu o păpușă Barbie, își imaginează ce ar putea fi. Barbie. Ei pot fi orice vor.

Dimensiuni de ambalare: 12 x 5 x 33 cm

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.