Luni-Vineri 9-16

Papusa "Kevin" din seria "Moda Urbana"

ID Produs: 202642

Garantie: 24 luni



Disponibilitate:
In stoc furnizor
Livrabil in 9 zile

63,69 lei TVA inclus

Beneficii:

Deschiderea coletului la livrare

Descriere Papusa "Kevin" din seria "Moda Urbana" de la SIMBA

Virsta: 3 - 5 ani
Sex: Pentru fete

Păpușa "Kevin" din seria "Modă Urbană", prezentată de producătorul Simba, îi va mulțumi fetelor, pentru că acum păpușile frumoase au un chevalier elegant care îi poate însoți la petreceri sau plimbări. Păpușa este îmbrăcată în haine sportive la modă, care pot fi îndepărtate cu ușurință.

Înălțimea păpușii este de 29 cm, deci este plasată într-o casă tipică de păpuși. Brațele și picioarele lui Kevin se mișcă, astfel încât să poată lua multe poziții de joc. De exemplu, extindeți o mână pentru salut, răsuciți mâna, îndoiți genunchii pentru a alerga, îndoiți-vă brațul la cot, astfel încât papusa frumoasă să poată merge mână în mână cu cavalerul de jucărie.

Sex: Pentru fete
Eroul desenului, filmului sau basmului: Kevin
Material: Plastic, PVC, textile
Setul complet al mărfurilor: o păpușă în haine și încălțăminte
Colectia de papusi Steffi Love: Urban fashion / Cool Kevin
Vârsta: de la 3 ani

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.