Luni-Vineri 9-16

Periuta de dinti electrica pentru copii Oral-B D12.513 Vitality, Curatare 3D, The Incredibles

ID Produs: 117651

Garantie: 24 luni
Persoane juridice 6 luni



Disponibilitate:

Produsul nu mai este activ in oferta Dwyn Shop

Iti recomandam alte produse similare din categoria Periute si Irigatoare

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 021.411.00.00.

Descriere Periuta de dinti electrica pentru copii Oral-B D12.513 Vitality, Curatare 3D, The Incredibles de la Oral-b

Descopera si tu performanta periutei electrice Oral-B, potrivita perfect pentru stilul tau de viata. Periuta Oral-B Vitality 3D White iti ofera o experienta complet nou fata de o periuta manuala obisnuita datorita programului de curatare zilnica si a timerului incorporat in maner, care te ajuta sa respecti cu usurinta timpul de periaj recomandat de medicii dentisti.
  Dinti mai albi din prima zi

Periuta Oral-B Vitality indeparteaza petele de suprafata inca de la prima spalare multumita capatului de periuta 3D White. Acesta este dotat cu o cupa de albire care retine pasta de dinti pe periuta pentru mai mult timp.

Cu designul inspirat de profesionisti, capatul rotunjit curata in profunzime intreaga dantura, inconjurand fiecare dinte in parte.
   
  Indeparteaza pana la 100% placa bacteriana*

Periuta Oral-B Vitality asigura o curatare 2D, care indeparteaza cu pana la 100% mai multa placa bacteriana fata de o periuta manuala obisnuita.

Multumita tehnologiei cu care este dotata, periuta Oral-B Vitality poate executa pana la 7.600 de rotatii la fiecare minut.

* prin eliminarea petelor de suprafata
   
  Stii mereu cat te periezi

Cu timerul incorporat in maner, periuta te atentioneaza cand au trecut 2 minute de la inceputul periajului. Astfel, vei respecta cu usurinta timpul de periaj recomandat de medicii dentisti.
   
  1 program de curatare

Datorita programului de curatare disponibil, periuta Oral-B Vitality iti ofera curatarea dentara perfecta de care ai nevoie:

Curatare Zilnica - program standard pentru igiena orala zilnica, timp de 2 minute.
   
  Fara batai de cap – orice rezerva Oral-B este compatibila

Incearca oricare dintre capetele de periuta de la Oral-B, toate rezervele fiind compatibile cu periuta Oral-B Vitality. In pachet vei gasi 1 capat de periaj: 3D White
   
  Medicii dentisti recomanda schimbarea capatului de periuta o data la 3 luni. Perii indicatori se deoloreaza pentru a semnaliza atunci cand rezerva trebuie schimbata.
   
  Pachetul contine:
- un maner periuta electrica reincarcabila Oral-B Vitality
- 1 capat de periaj: 3D  White
- un incarcator standard

 

Zona corporala Dinti
Pentru Adulti
Tip miscare Oscilare
Functii Timer
Numar programe 1
Numar capete incluse 1
Numar oscilatii/min 7600
Beneficii Curatare
Continut pachet 1 x Incarcator 1 x Maner periuta electrica reincarcabila 1 x Capat de periaj 3D White
Culoare Alb/Albastru
  • General
    • Tip produs
      Periuta

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.