Luni-Vineri 9-16

Aparat de curatare interdentara Philips Sonicare AirFloss HX8261/01, 1 cap de periere, indicator baterie, Alb/Verde

ID Produs: 148036

Garantie: 24 luni



Disponibilitate:

Produsul nu mai este activ in oferta Dwyn Shop

Iti recomandam alte produse similare din categoria Periute si Irigatoare

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 021.411.00.00.

Descriere Aparat de curatare interdentara Philips Sonicare AirFloss HX8261/01, 1 cap de periere, indicator baterie, Alb/Verde de la Philips

Pentru cei ce nu folosesc ata dentara consecvent, AirFloss este o modalitate usoara de a incepe sa iti cureti spatiul interdentar. AirFloss poate fi utilizata cu apa de gura sau apa si dispune de o tehnologie unica cu jet de aer si micro-picaturi pentru a ajuta la indepartarea placii bacteriene in zonele greu accesibile.

Indeparteaza placa bacteriana acolo unde perierea nu o poate face.


O modalitate usoara de a imbunatati curatarea spatiilor dintre dinti

Curatarea spatiilor dintre dinti este foarte importanta pentru sanatatea orala in general. AirFloss este o modalitate usoara de a curata mai profund intre dinti, ajutandu-te sa iti formezi un obicei sanatos. Dupa trei luni de utilizare a dispozitivului AirFloss, 96% dintre persoanele care foloseau ata dentara inconsecvent au continuat sa foloseasca AirFloss cel putin patru zile pe saptamana.

Curata intreaga dantura in numai 30 de secunde

Cu AirFloss, curatarea intregii danturi dureaza doar 30 de secunde. Doar apesi butonul o data pentru un singur jet, apoi muti si repeti. Pentru a utiliza functia noua de curatare automata, mentine apasat butonul si deplaseaza varful de ghidaj de la un spatiu la altul. Va fi eliberat un jet la fiecare secunda.

Directioneaza. Apasa. Curata!

Umple rezervorul de pe maner fie cu apa de gura, fie cu apa simpla, pentru curatare si improspatare, apoi directioneaza si apasa. Rezervorul contine suficient lichid pentru pana la doua utilizari.

Contribuie la imbunatatirea sanatatii gingiilor in doar doua saptamani
 

S-a dovedit clinic ca Sonicare AirFloss imbunatateste sanatatea gingiilor in doar doua saptamani.

Contribuie la prevenirea cariilor intre dinti

Eliminand cu delicatete placa bacteriana ramasa in urma periajului, cu ajutorul jeturilor, Sonicare AirFloss ajuta la prevenirea cariilor care se formeaza in spatiul dintre dinti.

Varful de ghidaj asigura amplasarea corecta

Capul inclinat si subtire si varful de ghidaj faciliteaza gasirea amplasarii corecte. Nu trebuie decat sa glisezi varful de-a lungul suprafetei dintelui langa linia gingiilor pana cand intra in spatiul dintre dinti.

Tip irigator bucal Electric
Numar capete incluse 1
Continut pachet 1 x incarcator 1 x aparat de curatare 1 x maner airfloss 1 x cap de curatare
Beneficii Curatare
Culoare Alb

CARACTERISTICI TEHNICE

Tip alimentare La retea
  • General
    • Tip produs
      Periuta

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.