Luni-Vineri 9-16

Placa de sunet USB Axagon Adaptor ADA-12 USB2.0 - Adaptor audio stereo mini, 1 x USB 2.0 - 2 x Jack 3.5 Female

ID Produs: 214084


Disponibilitate:
In stoc furnizor
Livrabil in 3 zile

29,02 lei TVA inclus

Beneficii:

Deschiderea coletului la livrare

Descriere Placa de sunet USB Axagon Adaptor ADA-12 USB2.0 - Adaptor audio stereo mini, 1 x USB 2.0 - 2 x Jack 3.5 Female de la AXAGON

Placa de sunet USB Axagon Adaptor ADA-12 USB2.0 - Adaptor audio stereo mini, 1 x USB 2.0 - 2 x Jack 3.5 Female Adaptorul audio extern USB AXAGON ADA-12 adauga usor si rapid iesirea pentru casti sau intrarea microfonului lipsa la computer. De asemenea, va servi bine ca inlocuitor pentru placa de sunet integrata originala sparta din notebook. Placa de sunet este potrivita pentru computere desktop si notebook-uri si va permite sa conectati casti sau difuzoare active si un microfon. Carcasa metalica adaptorului este realizata din aluminiu si astfel ofera o protectie mecanica perfecta. Cablul fix garanteaza o flexibilitate suficienta. Placa de sunet impreuna cu castile vor forma un accesoriu ideal pentru programele de comunicare online precum Skype, Zoom, MS Teams etc. Placa este usor de instalat, doar conectati placa de sunet in portul USB al computerului si restul se va face automat .

Interfata USB
Raport semnal/zgomot 93 dB
Sistem de operare MS Windows 11 / 10 / 8.1 / 8 / 7 Mac OS X 10.4.x and higher Linux kernel 2.6.x and higher
Rezolutie 16 b
Numar Canale 2
Viteza de esantionare maxima (KHz) 44.1 48
Conectori panou fata: 2 x 3.5mm
Conectori (iesiri) 1 x Casti
Conectori (intrari) 1 x Jack 3.5 mm
Facilitati instalare automata

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.