Luni-Vineri 9-16

Plita cu inductie si hota incorporata Elica Nikolatesla FIT BL/A/60, 60 cm, Negru

ID Produs: 216427

Garantie: 24 luni
Persoane juridice 12 luni



Disponibilitate:

Produsul nu mai este activ in oferta Dwyn Shop

Iti recomandam alte produse similare din categoria Plite

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 021.411.00.00.

Descriere Plita cu inductie si hota incorporata Elica Nikolatesla FIT BL/A/60, 60 cm, Negru de la ELICA

Nikolatesla FIT permite flexibilitate maxima atat in ​​versiunea canalizata, cat si in cea recirculanta, rezolvand toate problemele de spatiu fara a compromite performanta hotei, puterea zonei de gatit si dimensiunile, chiar si in dulapurile de 60 cm .
Suprafata este continua cand aspiratia nu este necesara si extragerea aerului poate fi activat printr – un comutator simplu, atunci cand este necesar. Mai mult, NikolaTesla FIT regleaza automat nivelul de aspiratie , mentinand echilibrul perfect intre tacere, putere si eficienta energetica datorita tehnologiei Autocapture.
Filtrele pentru mirosuri regenerabile de inalta performanta si grasime pot fi indepartate fara efort din partea superioara si, in mod similar, se poate accesa partea interioara pentru a curata orice deversare accidentala. Mai mult, o supapa speciala permite drenarea oricaror lichide varsate , asigurand astfel o igiena maxima pentru bucataria dumneavoastra.

Tip incastrare Incorporabil
Tip alimentare La retea
Tip plita Inductie
Putere 3.1 kW 4.5 kW
Tip panou de comanda Touch screen
Pozitionare panou comanda Deasupra
Material Sticla Aluminiu Inox
Functii Timer Control temperatura Protectie copii Protectie supraincalzire Semnal sonor la finalizarea programului Pauza Detectare automata a vasului de gatit Functie Bridge
Culoare Negru

CARACTERISTICI TEHNICE

Numar arzatoare 4

DIMENSIUNI

Latime 60 cm
Adancime 52 cm
  • General
    • Tip plita
      Inductie
      Hota
    • Incorporabil
      Da

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.