Luni-Vineri 9-16

Plita Vitroceramica cu inductie WHIRLPOOL WLB3360NE, 6th Sense, Touch control, 4 functii Keep Warm, Boiling, Toping, Simmering, Zona FlexiCook, Negru

ID Produs: 195403

24luni



Disponibilitate:
In stoc furnizor
Livrabil in 14 zile

1.767,88 lei TVA inclus

Adauga extra-garantie +1 an: +176,79 lei
Adauga extra-garantie +2 ani: +265,18 lei

Beneficii:

Deschiderea coletului la livrare
Pret 48 Rate Leanpay: 72.03 lei/luna
Oney 3x4x
Plata in 3 sau 4 rate
prin card bancar de debit.
Rapid și ușor cu Oney, mai multe detalii.

Descriere Plita Vitroceramica cu inductie WHIRLPOOL WLB3360NE, 6th Sense, Touch control, 4 functii Keep Warm, Boiling, Toping, Simmering, Zona FlexiCook, Negru de la Whirlpool

 

Utilizare directa
O noua interfata de utilizare cu butoane dedicate pentru fiecare zona de gatire. Fiecare set de comenzi este asociat pozitiei corespunzatoare de pe suprafata plitei pentru a face utilizarea acesteia incredibil de intuitiva.

Tehnologie pe inductie
Proces de preparare rapid, eficient energetic. Tehnologia pe inductie incalzeste vasul de gatire, nu plita, reducand dispersarea energiei cu 10% si asigurand rezultate perfecte de preparare.

Montarea produselor cu design Filo
Plitele noastre sunt atat aspectuoase, cat si functionale. Designul Filo, remarcabil, al plitelor noastre integrate, faciliteaza mai mult ca oricand curatarea lor.

FlexiCook
Flexibilitate si performanta. FlexiCook asigura un spatiu de preparare flexibil pentru vase de gatire de orice dimensiune.

Topire
Preparare perfecta la temperatura redusa. Functia de topire iti permite sa gatesti la temperaturi foarte joase, fiind solutia ideala pentru topirea ciocolatei, a untului sau prepararea sosurilor usoare si delicate.

Mentinere la cald
Mese calde totdeauna. Functia Mentinere la cald, care necesita un nivel redus de putere, impiedica racirea unui fel de mancare in timpul prepararii restului alimentelor.

ierbere la foc mic
Fierbere perfecta la foc mic. Functia de fierbere la foc mic te ajuta sa obtii rezultate perfecte pentru retetele de preparare lenta si previne intarirea alimentelor.
Comenzi frontale
Usor accesibile si incredibil de intuitive, comenzile sunt pozitionate in mod practic pe panoul frontal al plitei, oferind o experienta de gatire lipsita de probleme.
Power management
Eficienta energetica remarcabila. Cu functia Power Management, setezi nivelul de putere al plitei pentru a evita riscul de suprasolicitare a retelei de alimente cu energie electrica din locuinta.
Booster
Bucura-te de rezultate ideale mai rapid. Aceasta plita Whirlpool este dotata cu un arzator booster 3Kw pentru rezultate de incalzire mai rapide si mai eficiente.
Easy access
Design intuitiv. Comenzile frontale, cu acces direct, asigura controlul intuitiv asupra tuturor functiilor plitei.
Booster
Bucura-te de rezultate ideale mai rapid. Aceasta plita Whirlpool este dotata cu un arzator booster 3Kw pentru rezultate de incalzire mai rapide si mai eficiente.
Tehnologia AL 6-LEA SIMT cu functii automate
Setarea nivelului corect de temperatura nu mai constituie o problema, datorita celor 4 functii speciale, presetate - pana la 4 pentru fiecare zona de gatire. Nu trebuie decat sa selectezi programul, iar plita seteaza automat cel mai bun nivel de caldura pentru metoda de preparare dorita.
Fierbere
Functie de fierbere automata

Tip plita Inductie
Tip panou de comanda Touch screen
Material Ceramica
  • General
    • Tip plita
      Inductie
    • Incorporabil
      Da

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.