Luni-Vineri 9-16

Hidrofor cu rezervor Gardena Comfort 5000/5 ECO

ID Produs: 102578

Garantie: 24 luni



Disponibilitate:

Produsul nu mai este activ in oferta Dwyn Shop

Iti recomandam alte produse similare din categoria Pompe

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 021.411.00.00.

Descriere Hidrofor cu rezervor Gardena Comfort 5000/5 ECO de la GARDENA

Dispozitiv de siguranta integrat contra mersului in gol cu lampa de avertizare. Comutatorul multifunctional, permite 
oprirea/pornirea usoara precum si operarea manuala si automata. 3 optiuni de conectare pe partea de refulare. 

Pentru alimentare automata a casei si gradinii. Modul Eco ajustabil economiseste pana la 15 % din energie fata de operarea normala. Functia de oprire automata atunci cand pompa se supraincalzeste. Rezervorul nu necesita intretinere timp de 5 ani. Simplu de instalat deoarece filtrul preliminar si supapa de sens antirefulare sunt deja integrate. Punerea in functiune rapida si fara probleme: autoamorsare optimizata manuala si automata, ajustarea valvei de control si golirea simpla. 

Constructie compacta, deoarece manometrul si intrerupatorul de presiune integrate economisesc spatiu. Functionare fiabila lipsita de probleme datorita rezervorului mare de apa si a motorului puternic, care nu necesita intretinere si are intrerupator de suprasarcina termica. Buton pentru golirea usoara a pompei. 

Este interzisa pomparea apei sarate, a substantelor corozive, usor inflamabile si a alimentelor. Filet de conectare 33,3 mm (G1). 

Functionare initiala fara probleme 

Un orificiu mare de umplere permite functionarea initiala rapida si fara probleme. Un intrerupator rotativ si o valva de golire asigura aspiratia optima si functionarea fara probleme. 

Economiseste energie si este comod 

Cantitatile reduse de apa sunt extrase din bazinul de apa fara activarea pompei. Acest lucru economiseste energie. Un intrerupator manometric electronic activeaza independent pompa cand este necesara alimentarea cu cantitati mai mari de apa, apoi o inchide automat. Mai comod nu se poate! 

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.