Luni-Vineri 9-16

Adaptor universal Verbatim UTA-04, 6-in-1, 1xUSB-C, PD 61W, QC 3.0, 1xUSB-C, 3xUSB-A

ID Produs: 217384

24L



Disponibilitate:
In stoc furnizor
Livrabil in 10 zile

172,55 lei TVA inclus

Beneficii:

Deschiderea coletului la livrare

Descriere Adaptor universal Verbatim UTA-04, 6-in-1, 1xUSB-C, PD 61W, QC 3.0, 1xUSB-C, 3xUSB-A de la Verbatim

Adaptor de calatorie la nivel mondial

Adaptorul universal de calatorie Verbatim poate fi folosit in peste 180 de tari – luati-l oriunde cu dvs. si nu ramaneti niciodata fara curent. Aceasta mufa multipla din lume in lume va va permite sa va conectati la orice sursa de alimentare locala din intreaga lume si sa va reincarcati dispozitivele care consuma energie, cum ar fi laptopurile si bateriile camerei. Porturile USB-C si USB-A din partea de jos va pot incarca toate dispozitivele USB, inclusiv smartphone-uri, difuzoare Bluetooth, tablete, power bank-uri si Kindle-uri.

 

Incarcare super rapida 6 in 1

Adaptorul universal de calatorie compact si puternic permite incarcarea a sase dispozitive simultan prin priza de curent alternativ si cele doua porturi USB-A si trei USB-C.

Cu un port USB-C de mare putere care accepta 61W Power Delivery (PD) si Quick Charge (QC) 3.0, ofera o incarcare super-rapida.

Doar impingeti glisoarele de pe partea laterala a mufei multiple pentru a dezvalui cele mai comune trei prize internationale - UE, Marea Britanie si SUA - si rotiti pinii pentru prize in Australia sau China.

 

Compact si sigur

Certificat de CE, UKCA, FCC si ROHS si realizat din material policarbonat ignifug de inalta calitate, acest adaptor universal este perfect pentru utilizarea zilnica in timpul calatoriei.

Are obloane de siguranta pentru protectia copiilor care pot fi deschise doar cu o forta de peste 75 N (7,5 kg) pe orificiu, iar siguranta sa conforma BS1362 (inclusiv o rezerva) va ofera 100% liniste sufleteasca oriunde ati merge.

 

Detalii produs

 

Adaptor World-to-World

Suporta PD 61W si QC 3.0

2 x porturi USB-C

3 x porturi USB-A

Accepta incarcarea a sase dispozitive simultan

Include siguranta de rezerva

Functia obturator de siguranta impiedica introducerea obiectelor straine in priza si mentine copiii in siguranta

Material rezistent la flacara

Compact - dimensiunile sale mici il fac usor de transportat

Tip produs Adaptor
Material Policarbonat
Culoare Negru

DIMENSIUNI

Latime 50 mm
Lungime 75 mm
Inaltime 54 mm

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.