Luni-Vineri 9-16

Videoproiector BenQ MH760, FullHD, 5000 lumeni, Zoom 1.5x, Lens Shift, Corner fit, Alb

ID Produs: 79886

Garantie: 24 luni



Disponibilitate:

Produsul nu mai este activ in oferta Dwyn Shop

Iti recomandam alte produse similare din categoria Proiectoare

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 021.411.00.00.

Descriere Videoproiector BenQ MH760, FullHD, 5000 lumeni, Zoom 1.5x, Lens Shift, Corner fit, Alb de la benq

Videoproiector BenQ MH760 cu 5000 ANSI-Lumeni si rezolutie FullHD, seria business
Integrare usoara intr-o companie, flexibilitate mare de instalare

Pentru o comunicare vizuala eficienta, BenQ MH760 ofera o luminozitate ridicata, in salile de conferinte luminoase sau in salile de consiliu. Gandit pentru o instalare usoara si flexibila, BenQ MH760 se poate integra fara probleme in infrastructurile de afisare existente, administrate centralizat si ofera, pentru o prezentare de exceptie, o gama larga de optiuni de afisare, inclusiv wireless.

Calitate superba a imaginii
Claritate de exceptie in aproape orice lumina ambientala

Luminozitatea ridicata, de 5000 ANSI-Lumeni, a videoproiectorului BenQ MH760, permite realizarea de prezentari clare, intr-o sala de dimensiuni medii, bine luminata. Dezbaterea, colaborarea dintre participanti, luarile de notite, sunt acum posibile, asa cum se cuvine unei prezentari de succes, fara nici un compromis de calitate si cu detalii evidentiate clar. Imagini de o calitate profesionala pentru a satisface cele mai pretentioase asteptari.



Rezolutie FullHD pentru prezentari clare si detalii fine evidentiate

Avand rezolutie nativa FullHD (1920 x 1080) si raportul de proiectie 16:9, BenQ MH760 va ofera cele mai subtile detalii, claritate desavarsita, si instrumente de afisare pentru o prezentare profesionala



Raport de proiectie flexibil si zoom 1.5x, pentru a facilita inlocuirea unui proiector existent

Datorita raportului de proiectie si a zoom-ului de 1.3x, companiile pot sa inlocuiasca, rapid si economic, proiectoarele vechi sau scoase din uz, utilizand infrastructura existenta (inclusiv a suportului de montare pe tavan). Spre exemplificare, pentru a obtine o imagine cu diagonala de 180", proiectorul se va amplasa in intervalul de distanta intre 4.6 si 6 metri.



Functia "Lens Shift" in plan vertical, pentru precizia instalarii

Functia "Lens Shift" este foarte utila in cazul micilor erori de instalare. Aceasta functie permite deplasarea intregii imagini in plan vertical, pentru o proiectie perfect aliniata in cadrul ecranului de proiectie.


Capabilitati avansate de calibrare a imaginii, pentru o geometrie perfecta

Functia "Keystone" pe doua axe, este intalnita adesea la videoproiectoarele profesionale. Acum, aceasta functie este prevazuta si la BenQ MH760 si permite corectarea efectului de trapez, pe 2 axe - atat pe orizontala cat si pe verticala. Asadar, functia "Keystone" este foarte utila atunci cand videoproiectorul nu este amplasat perfect pe centrul ecranului de proiectie. Avand un interval de corectie de pana la 30 grade pe orizontala si pe verticala, aveti posibilitati generoase de amplasare a videoproiectorului, atat in plan vertical cat si in plan orizontal (lateral fata de centrul ecranului de proiectie). Mai mult, fiecare colt al imaginii poate fi reglat independent, cu ajutorul functiei "Corner Fit", pentru a obtine o geometrie perfecta a proiectiei.



Sistem optic dispus central, pentru o aliniere precisa in timpul instalarii

Dispunerea centrala a lentilelor, face ca instalarea sa fie extrem de usoara, fara a fi nevoie de calcule sau ajustari suplimentare



Controlul si managementul videoproiectorului prin reteaua LAN

Compatibilitate cu marea majoritate a sistemelor de control

BenQ MH760 este compatibil cu marea majoritate a sistemelor de control : Crestron, AMX, Extron si PJ-Link, sisteme care faciliteaza controlul unui videoproiector prin reteaua LAN, usurand integrarea unui videoproiector intr-o retea existenta. Atunci cand nu exista o infrastructura LAN, controlul videoproiectorului se poate face prin protocolul RS232 - pe o distanta de maxim 15 metri.



Control centralizat cu ajutorul aplicatiei BenQ MDA

Aplicatia BenQ MDA ("Multiple Display Administrator") este un puternic instrument privind managementul unuia sau mai multor videoproiectoare, incluzand pornirea si oprirea acestora (optiune foarte importanta pentru situatia in care proiectoarele sunt montate in locuri inaccesibile si la distante prea mari pentru a fi operate cu ajutorul telecomenzii), precum si functionarea acestora dupa un program prestabilit.




Solutii profesionale pentru prezentari Wireless

BenQ va ofera un portofoliu complet de solutii* wireless, incepand de la solutia profesionala BenQ InstaShow™ si terminand cu cea mai cunoscuta dintre ele, BenQ Qcast. Practic, pentru fiecare necesitate, suntem pregatiti cu solutia wireless corespunzatoare. * Accesorii optionale pentru videoproiectorul BenQ MH760.

Prezentari wireless FullHD la un singur buton distanta!

BenQ InstaShow™ WDC10 este o solutie wireless hardware, care faciliteaza conectarea de pe orice "device" * (cum ar fi : laptop, desktop, playere dvd…etc) si permitand accesul a 16 utilizatori. Solutia wireless WDC10 este "Plug and Play", nu necesita instalarea de drivere si este compatibila cu orice sistem de operare, usurand interventia si luarea de cuvant a prezentatorilor, pentru o prezentare fluenta si eficienta. *Cerinte pentru functionarea BenQ WDC10 : Port USB si HDMI disponibil pe laptop (sau orice alta sursa de semnal) si un port HDMI liber la videoproiector.

Prezentari multimedia de pe orice dispozitiv mobil

Pentru a satisface nevoia de a afisa wireless, continut multimedia de pe multitudinea de dispozitive inteligente existente si in acord cu conceptul BenQ BYOD ("Bring Your Own Device"), va prezentam BenQ QCast : prezentari HD multimedia, inclusiv documente, video, precum si "live camera". Fie ca este vorba de dispozitive ce utilizeaza Android™ sau iOS™, BenQ Qcast permite conectarea multipla, a 4 terminale client, in 4 "ecrane" separate (partajarea ecranului mare pentru 4 utilizatori). Cu aceasta solutie, BenQ incurajeaza colaborarea si exprimarea ideilor, pentru o sedinta eficienta.



Eficienta dovedita si intretinere simplificata

Usa de vizitare in partea de sus, pentru o inlocuire usoara a lampii

Usa de vizitare, dispusa in partea de sus a proiectorului, asigura un acces facil si permite ca inlocuirea lampii sa se faca rapid, fara a demonta videoproiectorul de pe suportul de montare pe tavan.



Perfectiunea imaginii cu tehnologia DLP®. Aceeasi calitate a imaginii, conservata in timp

Avand in componenta DMD-ului, micro-oglinzi digitale durabile si un "motor" optic aproape sigilat, pentru a diminua posibilitatea aparitiei prafului, videoproiectorul BenQ MH760 nu isi va pierde calitatea imaginii odata cu trecerea timpului. Chiar si dupa mii de ore de functionare, inlocuirea lampii va avea ca efect, obtinerea aceleasi calitati ale imaginii ca si in prima zi de functionare.



Videoproiectoare BenQ cu tehnologie DLP®
Perfectiunea de durata a imaginii, datorita tehnologiei DLP

Tehnologia "Digital Light Processing" (DLP), a fost premiata in 2015 de catre "Academy Award of Merit" cu statueta Oscar® si reprezinta tehnologia de top, ce este folosita in proportie de 90% din cinematografele digitale de pe glob si de 100% de catre cinematografele IMAX. BenQ este numarul #1 mondial privind numarul de videoproiectoare cu tehnologie DLP, tehnologie ce domina piata globala a proiectiilor digitale.

Acuratete desavarsita

Videoproiectoarele BenQ, cu ajutorul tehnologiei DLP™ redau cele mai realistice imagini si culori dificile. Deasemenea, combina tehnologia DLP BrilliantColor™ cu tehnologiile inovatoare BenQ, cum ar fi ColorWheel-ul interschimbabil, cu 6 segmente de culori.



Dureaza mai mult. Mult mai mult.

Avand in componenta DMD-ului, micro-oglinzi digitale durabile si un "motor" optic aproape sigilat, pentru a diminua posibilitatea aparitiei prafului, videoproiectorul BenQ MH760 nu isi va pierde calitatea imaginii odata cu trecerea timpului. Chiar si dupa mii de ore de functionare, inlocuirea lampii va avea ca efect, obtinerea aceleasi calitati ale imaginii ca si in prima zi de functionare.



Claritate de cristal

Videoproiectoarele BenQ ofera un contrast si un factor de umplere al pixelilor de neegalat, pentru a produce cele mai clare proiectii si de a accentua cele mai fine detalii. Iar tehnologia proprietara BenQ, SmartEco, a perfectat ceea ce un proiector de tip DLP poate sa faca, oferind un cost de intretinere mai mic, luminozitate fara compromisuri si optimizarea duratei de viata a lampii

Tip proiector DLP
Proiector 3D  Da

Imagine

 
Rezolutie 1920 x 1080
Aspect imagine 16:9
Contrast Ratio  3000:1
Luminozitate  5000 ANSI lumen
Reglaj trapez  Da

Conectori

 
VGA (D-sub)  Da
HDMI  Da
Compozit video  Da

Dimensiuni

 
Greutate 4.9 kg

Alte caracteristici

 
Nivel zgomot 36 dB
Durata de viata lampa 2000 ore
Speaker Da
  • General
    • 3D
      Da
    • Lumeni
      5000
    • Rezolutie nativa
      1920x1080

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.