Luni-Vineri 9-16

Rack hard disk extern, Unitek, M.2 NVMe, USB 3.2 Gen2 Type-C, Argintiu

ID Produs: 204846

Garantie: 24 luni



Disponibilitate:
In stoc furnizor
Livrabil in 9 zile

120,07 lei TVA inclus

Beneficii:

Deschiderea coletului la livrare

Descriere Rack hard disk extern, Unitek, M.2 NVMe, USB 3.2 Gen2 Type-C, Argintiu de la UNITEK

Carcasa pentru discuri M.2 2280, 2260, 2242, 2230

Unitek S1230A este o carcasa proiectata pentru unitati M.2 - cel mai recent standard dintre mediile de stocare. Unitatile M.2 sunt mult mai mici decat omologii lor de 2,5 inchi - carcasa se potriveste unitatilor M.2 2280, 2260, 2242 si 2230. Primele doua numere din aceasta denumire indica latimea unei astfel de unitati (in fiecare caz, aceasta este de 22 mm) iar urmatoarele doua definesc lungimea acestuia. Unitek S1230A este compatibil cu toate lungimile enumerate ale unitatilor M.2.

Schimb rapid de date - compatibil cu interfetele NVMe si SATA

S1230A este o carcasa M.2 universala - deci este compatibil nu numai cu toate dimensiunile de unitati disponibile, ci si cu interfetele NVMe si SATA. Specificatia NVMe este o noua calitate in domeniul transferului de date - plasarea unitatii intr-o carcasa care accepta NVMe permite transferul de date la o viteza de pana la 10 Gbps. Carcasa de disc Unitek M.2 NVMe S1230A este un dispozitiv pentru profesionistii care apreciaza transferul rapid chiar si a fisierelor foarte mari!

Fiind unul dintre putinele modele, carcasa accepta si unitati M.2 SATA cu cheie B+M.

Montare expresa a SSD-ului in carcasa!

Unitek S1230A carcasa SSD M.2 extrem de intuitiva si usor de utilizat. Doar glisati sertarul si puneti SSD-ul in el, apoi plasati clema la nivelul potrivit pentru lungimea unitatii. Acum tot ce trebuie sa faci este sa inchizi carcasa, sa conectezi cablul USB-C si sa treci la treaba!

Minimalist si elegant

Carcasa SSD M.2 Unitek S1230A este mai asemanatoare ca dimensiune cu o unitate flash decat cu o carcasa pentru hard disk traditionala. Unitek S1230A se va potrivi chiar si intr-un buzunar mic dintr-o jacheta sau pantaloni. Partea exterioara a carcasei este realizata dintr-un aliaj de aluminiu de calitate, datorita caruia protejeaza bine continutul si arata grozav.Este un gadget mic si realizat estetic, datorita caruia datele tale vor fi intotdeauna la indemana!

Interfata HDD SSD
Interfata PC USB Type C

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.