Luni-Vineri 9-16

Radio portabil Akai PR003A-410 cu tunner analogic AM/FM, Alb

ID Produs: 134782

Garantie: 24 luni



Disponibilitate:
In stoc magazin suficient

95,00 lei TVA inclus

Beneficii:

Deschiderea coletului la livrare

Descriere Radio portabil Akai PR003A-410 cu tunner analogic AM/FM, Alb de la Akai

Radio portabil cu design modern usor de folosit datorita butoanelor sale mari si intuitive.

Acest radio este aparatul ideal pentru orice iubitor de muzica datorita tunnerului sau analogic dual band, ce va ajuta sa ascultati posturi atat in banda AM cat si in FM. Alimentarea sa se face la reteaua electrica asa ca nu va fi nevoie sa va faceti griji vreodata in privinta bateriilor ce trebuiesc schimbate.

Pentru a receptiona posturile favorite in conditii cat mai bine aparatul este dotat cu o antena telescopica, mobila, ce poate fi rotita in aproape orice directie si asezata in orice unghi.

Difuzorul mono incorporat are o putere de 1W, suficienta pentru o incapere de dimensiuni medii. Daca doriti sa ascultati muzica doar dumneavoastra, acest radio are o mufa jack la care pot fi conectate cu usurinta orice perechi de casti stereo.

 

CARACTERISTICI GENERALE

Tip produs Radio portabil
Tuner AM/FM
Conectori Jack 3.5
Tip alimentare La retea
Putere 1 W
Culoare Alb/Negru
Lungime 22.8 cm
Latime 8 cm
Inaltime 17.5 cm

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.