Luni-Vineri 9-16

Radio cu ceas Blaupunkt CRP81USB, proiectie, temperatura exterior, USB

ID Produs: 208445

Garantie: 24 luni



Disponibilitate:
In stoc furnizor
Livrabil in 9 zile

239,99 lei TVA inclus

Beneficii:

Deschiderea coletului la livrare

Descriere Radio cu ceas Blaupunkt CRP81USB, proiectie, temperatura exterior, USB de la Blaupunkt

Notiuni de baza in dimineata ... va fi vreodata distractiv? Trebuie intotdeauna sa fie asociata cu actiunea cea mai putin placuta a zilei? Desigur ca nu! Tot ce este nevoie pentru a iesi din pat este un semnal emis de noua alarma radio CRP81USB de la Blaupunkt.
Acest dispozitiv mic, modern, are un tuner radio FM cu un sintetizator de frecventa digital PLL si va permite sa programati 20 de posturi preferate. Functia de temporizare va permite de asemenea sa va opriti dispozitivul intr-o perioada de timp cuprinsa intre 5 si 90 de minute. Acest lucru este extrem de util daca adormiti in timp ce radioul este pornit.
Ceasul incorporat cu functie dubla de alarma va permite sa setati doa alarme diferite. Functia de amanare va fi cu siguranta apreciata chiar si de cei mai agitati de somnolenti, deoarece acest mod ofera posibilitatea de ajustare intr-un interval cuprins intre 5 si 60 de minute.
Producatorul a asigurat, de asemenea, ca utilizatorii se simt pozitivi atunci cand se ridica dimineata, deoarece pot seta alarma sub forma unei statii radio programate sau a unui semnal sonor. Astfel, toata lumea isi poate alege modul preferat de a fi trezit!
Ecranul LED mare, usor de citit, cu iluminare reglabila, ce arata timpul curent, este vizibil chiar si de la o distanta mare. Datorita luminii de fundal cu LED, cu intensitate reglabila, dispozitivul arata foarte futurist, mai ales noaptea, cand este intunecat.
   
Modul de somn va permite sa setati ora cand dispozitivul se opreste. Acest lucru este extrem de util atunci cand adormiti in timp ce ascultati radioul.
Partea din spate a dispozitivului CR80USB are un port USB pentru incarcarea dispozitivelor mobile. Pur si simplu conectati ceasul de alarma radio la telefonul smartphone cu un cablu USB potrivit si incarcarea incepe automat.
Functia de intretinere a memoriei va asigura ca nu pierdeti setarile de alarma daca exista o intrerupere a alimentarii.
Un ceas cu alarma, un radio, un incarcator, o lampa de noapte, un termometru ... cu siguranta veti fi surprins placut de posibilitatile sale, indiferent de functia ceasului desteptator CR80USB pe care doriti sa-l utilizati.

 

Tuner FM
Conectori USB
Tip alimentare Baterii
Tip baterie CR 2032
Functii Snooze Dual Alarm Sleep Termometru
Informatii meteorologice Temperatura
Culoare Negru
Lungime 19.8 cm
Latime 4.7 cm
Inaltime 9.56 cm
Greutate 228 g

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.