Luni-Vineri 9-16

Radio cu proievtie ceas si alarma, Negru

ID Produs: 208452

Garantie: 24 luni



Disponibilitate:
In stoc furnizor
Livrabil in 14 zile

271,99 lei TVA inclus

Adauga extra-garantie +1 an: +27,20 lei
Adauga extra-garantie +2 ani: +40,80 lei

Beneficii:

Deschiderea coletului la livrare
Pret 48 Rate Leanpay: 11.08 lei/luna

Descriere Radio cu proievtie ceas si alarma, Negru de la JVC

La prima vedere, ceasul radio cu alarmă JVC RA-E211B are un aspect interesant prin designul său elegant și afișajul LED mare. Numerele care arată ora au 22 mm înălțime. Luminozitatea afișajului poate fi reglată folosind funcția Dimmer. Proiectarea timpului pe perete este, de asemenea, o funcție foarte practică, cu posibilitatea de rotație la 180°.

 

Ceasul cu alarmă radio vă permite să setați două ore de alarmă independente. În ambele cazuri, puteți utiliza sunetul sau un canal radio presetat ca mod de trezire. Datorită tunerului digital, puteți acorda cu ușurință canalele în benzile FM și AM și apoi puteți salva până la 10 canale în fiecare bandă. Dacă vrei să adormi în timp ce asculți postul de radio preferat, funcția Sleep este foarte utilă. De asemenea, puteți utiliza funcția Amânare când vă treziți.

 

Ceasul radio cu alarmă este alimentat de o rețea electrică. De asemenea, pot fi folosite 2 baterii AAA, care sunt în principal utile pentru păstrarea orelor și a setărilor de alarmă în cazul unei pene de curent.

 

Funcţie
- display LED (22 mm)
- Reglarea luminozității Dimmer
- Proiecție în timp (cu opțiune de rotație de 180°)
- Tuner digital FM/AM (10/10 sloturi de memorie)
- Două moduri de trezire
- Treziți-vă cu radio sau sunet
- Amânare amânare
- Funcția de somn

 

Specificații
- Frecventa FM: 87,5 108 MHz
- Frecventa AM: 522 1620 kHz
- Putere de iesire 0,3 W
- Alimentare de la retea 230 V / 50 Hz
- baterie de rezervă 2 x AAA (nu se află în pachet)

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.