Luni-Vineri 9-16

Radio cu ceas portabil Pure, Elan Connect Stone Grey, FM, DAB, DAB+, Bluetooth, Gri

PRET SPECIAL
ID Produs: 182750

Garantie: 24 luni



Disponibilitate:
In stoc magazin limitat


PRP: 249,00 lei

199,00 lei TVA inclus

Beneficii:

Deschiderea coletului la livrare

Descriere Radio cu ceas portabil Pure, Elan Connect Stone Grey, FM, DAB, DAB+, Bluetooth, Gri de la Pure

Radio compact DAB + cu Bluetooth și ecran color TFT.
Pure Elan DAB +: intrarea în familia Elan
Elan DAB + este un radio practic și modern de la Pure. Cu DAB+ și FM, toate posturile de radio preferate sunt redate la o calitate clară. Afișajul color vibrant și comenzile simple vă permit să accesați posturile și să utilizați Elan DAB + pentru o experiență plăcută. Elan DAB+ este foarte versatil și poate fi operat fie prin USB, fie prin baterie, astfel încât dispozitivul să poată fi folosit oriunde în casă.
 
Mai multe canale la calitate digitală
Radioul digital DAB + oferă o selecție variată de conținut fantastic, adesea exclusivist, cu sunet digital foarte detaliat. Elan DAB + găsește automat toate canalele digitale disponibile în apropiere pentru o experiență de ascultare simplă. Există, de asemenea, radio FM pentru fiecare post care nu a devenit încă digital.
 
Sunet bun
Elan DAB + oferă o performanță de sunet cu adevărat surprinzătoare pentru formatul său compact. Un difuzor de mare putere de 3 wați alimentat de un amplificator digital garantează o redare audio înaltă și clară. Cu 8 setări EQ, inclusiv un mod personal, ieșirea audio poate fi optimizată cu ușurință pentru toate genurile muzicale.
 
Afișaj color și ușor de utilizat
Ecranul TFT de 2,4 inchi de la Elan DAB + afișează color informații despre stație și arta albumului. În combinație cu aspectul simplu și curat al butoanelor, navigarea devine o joacă de copii.
 
Pentru casă
Elan DABt + are funcții precum ceas cu alarmă, cronometru pentru dormitor și bucătărie și, prin urmare, este perfect pentru toate camerele din casă. Radioul este alimentat prin cablul de alimentare USB inclus sau cu 4 baterii AA.
 
Plin de caracteristici
Cu un total de 20 de posturi presetate pe sursă (DAB+, FM) și 3 butoane de acces rapid, posturile favorite pot fi găsite cu ușurință pe Elan DAB+. Ieșirea pentru căști permite, de asemenea, ascultarea privată fără a deranja pe alții.
 
Proiectat și construit în Marea Britanie
La fel ca toate produsele Pure, Elan DAB + a fost dezvoltat și proiectat de experți din Marea Britanie.

 

Radio: DAB, DAB+, FM
Banda de frecvență acoperită (digitală): Banda III (174-240 MHz)
Frecvențe acoperite (VHF): 87,5 MHz - 108 MHz
Presetari: 10 DAB
Bluetooth: V5.0 / 2.4G la 2.480G / putere maximă de transmisie RF 4 dBm / control BT pe dispozitiv
Difuzoare: 2,5 "4 Ω 3W
Puterea de ieșire a sunetului: RMS 2,5 W
Intrări: micro USB
Ieșiri: 3,5 mm
Antena: telescopica
Certificari: CE
Funcționare cu baterie acceptată: 4xAA
Ecran: TFT de 2,4 inchi
Cablu: cablu de alimentare USB
Butoane presetate: 3

 

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.