Luni-Vineri 9-16

Rama foto digitala Braun Phototechnik DigiFrame 1731, 8GB, 17,3"

ID Produs: 212519

Garantie: 24 luni



Disponibilitate:
In stoc furnizor
Livrabil in 9 zile

1.026,76 lei TVA inclus

Adauga extra-garantie +1 an: +102,68 lei
Adauga extra-garantie +2 ani: +154,01 lei

Beneficii:

Deschiderea coletului la livrare
Pret 48 Rate Leanpay: 41.84 lei/luna
Oney 3x4x
Plata in 3 sau 4 rate
prin card bancar de debit.
Rapid și ușor cu Oney, mai multe detalii.

Descriere Rama foto digitala Braun Phototechnik DigiFrame 1731, 8GB, 17,3" de la BRAUN

Tip display IPS
Diagonala display 17.3 inch
Rezolutie 1920 x 1080
Format 16:9
Fisiere suportate MP3 WMA
Functii Telecomanda
Contrast dinamic 600:1
Capacitate memorie 8 GB
Tip card de memorie SD SDHC MMC MS
Tip alimentare La retea
Culoare Negru

 

DigiFrame 1731 8GB este un upgrade perfectionat al modelului predecesor vandut cu succes 1730. Cu cipul sau mai rapid, cadrul arata cu usurinta videoclipuri de inalta rezolutie 1080p pe un afisaj IPS luminos, similar cu cel al modelului precursor.

Acum, stocarea interna de 8 GB este amplasata in siguranta in carcasa eleganta a acestei rame digitale, Braun Phototechnik nu compromite cerintele sau designul.

Fiecare sarbatoare, fiecare zi de nastere sau pur si simplu bucuria fotografierii sau a filmarii produce nenumarate imagini si filme care nu sunt vizionate de mai multe ori.

Noul cadru digital de fotografii de la Braun Phototechnik, cu afisajul sau de 17,3 "(43,94 cm) si abilitatile imagistice de inalta calitate, este dispozitivul ideal pentru a revigora amintirile intr-un mod simplu.

Fie ca este vorba de redarea directa a unui stick SD sau USB (maxim 32 GB) sau prin conexiunea HDMI

- Digiframe 1731 este intotdeauna prezentabil datorita designului sau genial.

Carcasa din acril negru mat cu incadrarea subtire se potriveste in interiorul oricarei camere si a convins atat fotografii, cat si designerii, cu afisajul IPS pe un iluminat de fundal cu LED-uri, precum si tehnologia sa sofisticata.

Unghiul de vizualizare este neobisnuit de mare, cu un afisaj color extrem de realist, care este placut de vizionat, indiferent de ce unghi sau distanta.

Un ecran color de aproape 44 cm, cu rezolutie Full HD de 1920 x 1080 (16: 9), ofera utilizatorului imagini bogate, clare si luminoase.

BRAUN DigiFrame 1731 8GB reda videoclipuri in rezolutie Full HD, precum si fisiere muzicale in format MP3 si WMA, care sunt redate pe difuzoare stereo cu 2x2 wati.

Pentru cei care ar dori sa pastreze sunetul pentru ei insisi, dispozitivul ofera o mufa pentru casti. Toate caracteristicile importante pot fi controlate pe dispozitiv sau mai confortabil, cu telecomanda IR inclusa in livrare.

O mare distinctie este stocarea interna de 8 GB, precum si cititorul de carduri incorporat care citeste toate formatele standard de carduri, cum ar fi SD, SDHC, MMC, MS, precum si stick-urile USB (maxim 32 GB).

BRAUN DigiFrame 1731 8GB are functii de pornire automata programabile, pentru a rula automat secvente foto / muzica / video sau imagine si muzica imediat ce dispozitivul este conectat.

Timpurile de PORNIRE / OPRIRE sunt, de asemenea, programabile.

Caracteristicile usor de utilizat, precum diferite efecte de redare sau efecte de schimbare a imaginii, transformarea imaginilor sau marirea, sunt cele care definesc DigiFrame 1731.

Aproximativ. DigiFrame-ul de 500 g poate fi montat cu usurinta pe un perete cu suportul VESA. Dimensiune: 420 x 250 x 25 mm.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.