Luni-Vineri 9-16

Rasnita electrica de condimente, Zwilling, Plastic, 5 x 5 x 20 cm, Alb

ID Produs: 205432

Garantie: 36 luni



Disponibilitate:
In stoc furnizor
Livrabil in 9 zile

247,21 lei TVA inclus

Beneficii:

Deschiderea coletului la livrare

Descriere Rasnita electrica de condimente, Zwilling, Plastic, 5 x 5 x 20 cm, Alb de la Zwilling

E timpul pentru o masa? Rasnita in mana! Rasnita electrica de condimente ZWILLING ENFINIGY de culoare alba permite macinarea eficienta a piperului, a sarii si a tuturor celorlalte condimente aromate. Echipat cu lame ceramice, ZWILLING poate manipula orice cereale. De ce ceramica? Deoarece se caracterizeaza prin duritate si rezistenta la abraziune exceptional de mare, iar in timpul macinarii va permite sa eliberati intregul buchet aromat de condimente. Datorita gradului de macinare reglabil liber, ai o influenta in orice moment asupra grosimii boabelor, putand sa-l adaptezi liber la preparatele tale preferate.

Puterea necesara este asigurata de un motor eficient, puternic, alimentat de o baterie litiu-ion, care, datorita capacitatii sale mari, nu necesita incarcare frecventa.

Fereastra incorporata permite controlul constant asupra umplerii dispozitivului, diversificand in acelasi timp designul acestuia. Pe cealalta parte a ferestrei exista o iluminare LED integrata, luminand de fiecare data vasul condimentat.

Masina de tocat mirodenii electrica ZWILLING ENFINIGY este, prin urmare, combinatia perfecta de caracter practic, calitate excelenta si design uimitor, creata de remarcabilul duo de design din Milano: Matteo Thun si Antonio Rodriguez. Atemporalitate si perfectiune - acesta este ceva ce datorita acestor doua nu va lipsi din niciun dispozitiv din seria ZWILLING ENFINIGY.

  • Lame ceramice durabile pentru extragerea intregii arome a condimentelor
  • Motor puternic
  • Gradul de macinare reglabil
  • Baterie litiu-ion de mare capacitate
  • Cu sticla convenabila si iluminare de fundal LED integrata
  • Un design purist al duo-ului milanez: Matteo Thun si Antonio Rodriguez

 

Lungime: 5 cm
Latime: 5 cm
Inaltime: 20 cm
Masa: 0,55 kg

Material: plastic

 

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.