Luni-Vineri 9-16

Robot de bucatarie Tefal Companion XL FE80B837, 1550 W, 12 programe automate, 6 accesorii incluse, 3L

PRET SPECIAL
ID Produs: 191186


Disponibilitate:
In stoc furnizor
Livrabil in 4 zile


2.337,94 lei TVA inclus

Adauga extra-garantie +1 an: +246,10 lei
Adauga extra-garantie +2 ani: +369,15 lei

Beneficii:

Deschiderea coletului la livrare
Pret 48 Rate Leanpay: 95.25 lei/luna
Oney 3x4x
Plata in 3 sau 4 rate
prin card bancar de debit.
Rapid și ușor cu Oney, mai multe detalii.

Descriere Robot de bucatarie Tefal Companion XL FE80B837, 1550 W, 12 programe automate, 6 accesorii incluse, 3L de la Tefal

Gătiți mai mult în timp ce faceți mai puțin!

Lasă robotul multifuncțional Companion XL să gătească pentru tine și tu să faci ce este cu adevărat important!

Visezi la o masă specială pentru întreaga familie? Doar câteva clicuri! 12 programe automate si 6 accesorii incluse in set garanteaza preparate delicioase si variate. Datorită vasului mare cu o capacitate utilă de 3 litri, pregătirea meselor pentru mai multe persoane nu va fi o problemă. Robotul de bucătărie multifuncțional Companion XL toacă, amestecă, gătește și prăjește și chiar menține alimentele calde până când sunt servite. Mai mult, nu trebuie să-i monitorizezi munca - el se va ocupa singur de totul. Gătiți mai mult în timp ce faceți mai puțin!

 

Informatii de baza:

 

Posibilitati nelimitate:

12 programe automate + modul manual 12 programe automate, ușor accesibile prin cele 6 comenzi rapide de pe panoul de control, ce oferă posibilități nelimitate de gătit: 1 program de sos; 2 programe de ciorba - cremoase si mai consistente; 3 programe de gătire lentă; 2 programe pentru gtit la abur; 3 programe pentru toate tipurile de prăjituri (pâine, pizza, prăjitură); 1 program de desert.

Dacă vă place să experimentați în bucătărie, alegeți modul manual. Mese pentru intreaga familie avand un bol de 3 litri. Datorită bolurilor cu o capacitate utilă de până la 3 litri (4,5 litri capacitate totală) din Companion XL, puteți pregăti mese pentru până la 10 persoane.

Utilizare versatilă

Temperatura reglabila

Datorită posibilității de reglare a temperaturii în intervalul de la 30 ° C la 150 ° C, puteți găti orice fel de mâncare.

Perfect pentru rumenirea preparatelor

Gătirea fără capac:  Adaugă și mai multă aromă mâncărurilor tale! Datorită posibilității de a găti fără capac, îți vei rumeni perfect mâncarea de fiecare dată.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.