Luni-Vineri 9-16

Edimax Long Range AC1750 802.11ac 3x3 Dual band wall mount PoE AP, 2x LAN Gbit

ID Produs: 35814

Garantie: 24 luni
C



Disponibilitate:
In stoc furnizor
Livrabil in 14 zile

1.106,50 lei TVA inclus

Adauga extra-garantie +1 an: +110,65 lei
Adauga extra-garantie +2 ani: +165,97 lei

Beneficii:

Deschiderea coletului la livrare
Pret 48 Rate Leanpay: 45.1 lei/luna
Oney 3x4x
Plata in 3 sau 4 rate
prin card bancar de debit.
Rapid și ușor cu Oney, mai multe detalii.

Descriere Edimax Long Range AC1750 802.11ac 3x3 Dual band wall mount PoE AP, 2x LAN Gbit de la edimax

Edimax Long Range AC1750 802.11ac 3x3 Dual band wall mount PoE AP, 2x LAN Gbit

O soluţie premium cu viteze foarte mari AC1750 pentru o performanţă de elită

  • Dual-band de mare viteză 802.11AC
  • Instalare uşoară
  • Realizat pentru o utilizare intensă
  • Mai multe SSID-uri pentru managementul securităţii
  • Roaming rapid
  • Acoperire mare şi sensibilitate crescută
  • Mobilitate deosebită
  • Power over Ethernet
  • Server încorporat RADIUS
  • Medii de afaceri
  • Management central

O soluţie premium cu viteze foarte mari AC1750 pentru o performanţă de elită
​WAP1750 este o soluţie wireless premium realizată pentru afacerile mici care necesită o performanţă de elită e reţelei. Produsul are cea mai recentă tehnologie 3 x 3 IEEE 802.11ac pentru vitezele wireless concurenţiale dual-band de până la 1750Mbps. Un design cu montaj pe perete şi o calitate a construcţiei de grad industrial, combinate cu o operare prietenoasă şi un set extins de caracteristici, fac ca acest produs să fie o soluţie ideală dual-band de înaltă performanţă pentru operaţiile solicitante din fiecare zi.

Pentru afacerile care necesită securitate, flexibilitate şi viteză – seria Edimax Pro are o gamă largă de aplicaţii potenţiale, de la mediile de birou, la şcoli, campusuri, hoteluri şi spitale. SSID-urile multiple pot fi configurate pentru departamente diferite sau pentru diferite grupuri de utilizatori, iar serverul RADIUS oferă o verificare suplimentară cu o arhitectură scalabilă AP pentru managementul central al access point-urilor multiple. Capacitate de înaltă densitate de până la 100 de clienţi simultani, ideal pentru locurile de muncă unde angajaţii pot folosi propriile device-uri, sau pentru alte medii cu un număr mare de clienţi şi de dispozitive wireless, iar roamningul rapid permite tranziţia rapidă între mai multe access point-uri. Suport Power over Ethernet (PoE) şi o interfaţă de management pe bază de web pentru şi opţiuni extinde se gestionare pentru departamentele MIS şi pentru administratorii de reţea. Un capac opţional pentru securitate previne furtul sau vandalismul, iar funcţia de detecţie AP vă protejează reţeaua faţă de accesul neautorizat.

Când performanţa şi securitatea sunt importante pentru afacerea dumneavoastră, aveţi nevoie de produse care sunt realizate special. Seria Edimax Pro este realizată pentru a vă ajuta afacerea şi pentru a vă oferi o conectivitate pe care să vă puteţi baza în fiecare zi, cu o siguranţă şi o eficienţă garantate, WAP1750 oferă cel mai înalt nivel de performanţă wireless de pe piaţa actuală.

CARACTERISTICI IMPORTANTE

  • Dual-band de mare viteză 802.11AC: Dual-band concurent IEEE 802.11ac cu viteză wireless 1750Mbps.
  • Instalare uşoară: Design cu montare pe perete cu un kit de instalare uşoară.
  • Realizat pentru o utilizare intensă: Suportă până la o sută de utilizatori simultani, ideal pentru mediile aglomerate şi pentru locurile de muncă unde angajaţii pot folosi propriile device-uri.
  • Mai multe SSID-uri pentru managementul securităţii: Suportă până la 32 SSID-uri (16 x 2,4GHz şi 16 x 5GHz) ideal pentru mai multe departamente, grupuri de utilizatori, clienţi sau invitaţi.
  • Roaming rapid: Comutare uşoară într acces point-uri fără lag sau întreruperi, asigurând o performanţă de top şi aplicaţiile de streaming video şi voce.
  • Acoperire mare şi sensibilitate crescută: Radiofrecvenţa reglabilă fără alimentare şi o sensibilitate crescută a receptorului pentru acoperirea spaţiilor mari.
  • Mobilitate deosebită: O acoperire mai mare cu 1,5x decât acces point-urile normale pentru o acoperire totală care asigură o conectivitate Wi-Fi în mediile industriale.
  • Power over Ethernet: Suportă IEEE 802.3at PoE şi IEEE 802.3af PSE şi are adaptorul de alimentare inclus.
  • Server încorporat RADIUS: Cu management de până la 256 de conturi pentru utilizatori.
  • Medii de afaceri: O alegere avansată pentru aplicaţii de înaltă performanţă. Adecvat pentru o gamă largă pentru aplicaţiile comerciale precum, hotel, săli de conferinţă, şcoli, campusuri, resorturi, magazine şi altele.
  • Management central: Aplicaţia Edimax Pro Network Management (NMS), simplă şi intuitivă pe bază de web, suportă o arhitectură complexă de puncte de acces.
  • Capac opţional de siguranţă: Previne furtul şi vandalismul.

Design de înaltă performanţă cu viteză mare 1750Mbps dual-band 11ac
Tehnologia wireless de ultima generaţie IEEE 802.11ac oferă o viteză Giga Wi-Fi care astăzi corespunde cu cerinţele moderne ale mediilor de afaceri. Şi simultan acoperirea 2,4GHz şi 5GHz dual-band înseamnă o flexibilitate maximă pentru aplicaţiile de productivitate mobile-centrice. Vitezele de până la 450Mbps din banda 2,4GHz şi 1300Mbps pe banda 5GHz pot manipula cele mai multe aplicaţii intensive, perfect pentru aplicaţiile audio, video şi de voce şi sunt semnificativ mai mari decât tradiţionalul 802.11n Wi-Fi. Suplimentar, seria de produse Edimax Pro are şi alte caracteristici de înaltă performanţă, precum condensatorii solizi pentru durate mai mari de viaţă decât alternativele nesolizi, generând mai puţină căldură şi oferind o stabilitate crescută. Durabil, robust şi pregătit pentru mediile de afaceri.​

Acoperire mare şi SSID-uri multiple
Cu o radiofrecvenţă reglabilă şi o pare sensibilitate de recepţie, punctele de acces Edimax Pro sunt echipate pentru a oferi o mare acoperire acolo unde este foarte necesară. Adecvat pentru spaţiile mare de birouri, magazine, spitale sau săli de conferinţă, obţineţi o acoperire wireless de care personalul şi sistemele au nevoie pentru a opera eficient. Ţineţi fiecare colţ ala afacerii conectat şi diferenţiaţi grupurile de utilizatori, departamentele sau invitaţii cu cele până la 32 de SSID-uri separate cu o securitate independentă. Acoperire Wi-Fi largă, accesibilă cu o securitate puternică pentru a proteja informaţiile sensibile ale companiei şi pentru a supraveghea accesul la reţelele interne.

​Soluţii pentru reţelele de înaltă densitate şi cu multe dispozitive
Folosirea dispozitivelor proprii ale angajaţilor (BYOD) este o tendinţă tot mai mare în birourile şi în spaţiile din lumea întreagă. Angajaţii îşi folosesc telefoanele mobile, tabletele sau laptopurile cu cele mai recente aplicaţii de productivitate conectate la cloud pentru a-şi îndeplini sarcinile iar banda 2,4GHz este aglomerată, astfel încât aceste dispozitive pot folosi reţeaua de mare viteză 5GHz Wi-Fi. Iar la birouri, hoteluri, şcoli sau alte medii dens populate, access point-urile trebuie să faţă faţă la volumele mari de utilizatori care se conectează oricând la reţea, indiferent dacă sunt clienţi sau angajaţi. Soluţiile Edimax Pro suportă cea mai recentă reţea dual-band 802.11ac 2.4GHz şi 5GHz Wi-Fi alături de capacitatea de înaltă densitate de a suporta până la o sută de utilizatori simultani, ideală pentru mediile de lucru aglomerate şi cu un număr mare de dispozitive wireless.

Mobilitate deosebită
Punctele de acces tipice wireless pot acoperi o rază de 25m – 30m la utilizare normală. Acum, cu noile avansuri tehnologice din punctele de acces Edimax Pro, putem extinde acoperirea efectivă cu aproximativ 1,5x mai departe, eliminând complet zonele moarte Wi-Fi şi oferind o acoperire completă asupra întregului mediu. Dispozitivele wireless pot rămâne conectate în medii unde conectivitatea poate avea o influenţă semnificativă asupra eficienţei şi productivităţii şi pot beneficia de pe urma mobilităţii cu conectivitate la viteză mare dispozitive precum: telefoane inteligente, tablete şi computere, aflate în întreaga organizaţie.

Hoteluri, birouri, şcoli şi spitale
Punctele de acces din seria Edimax Pro, cu reţele de mare densitate 11ac, pentru până la 100 de utilizatori simultani, sunt ideale pentru clădirile de birouri cu mai mulţi chiriaşi, hoteluri, resorturi, spitale, campusuri, conferinţe sau oriunde unde reţeaua este folosită pe scară largă, cu o siguranţă şi o eficienţă garantate.

Detecţie acces neautorizat acces point şi izolaţie wireless
Detecţia accesului neautorizat poate identifica orice SSID-uri neautorizate care ar fi putut fi instalate, iar izolaţia L2 wireless oferă securitate wireless.

Aplicaţie uşoară şi intuitivă Central Network Management (NMS)
Edimax Pro NMS (Network Management Suite) este o soluţie pentru managementul pe bază web al reţelei wireless. Departamentele MIS din cadrul companiei au posibilitatea de a planifica şi gestiona punctele de acces Edimax Pro, în funcţie de spaţiul din birouri, folosind o interfaţă de la distanţă pe bază web, care include un panou, o vedere a hărţii, statistici legate de trafic şi o listă a clienţilor wireless, pentru administrarea reţelei de al distanţă. Setările RADIUS, setările grup WLAN, controlul de acces, setările reţea invitat şi actualizările de firmware pot fi gestionate central de la o singură locaţie pentru a se reduce timpul de oprire, pentru a avea asistenţă la remedierea problemelor şi pentru a optimiza performanţa de reţea. Planurile de zone şi aplicaţiile de configurare sunt, de asemenea, disponibile pentru extinderea şi gestionarea reţelelor multiple cu mai multe puncte de acces.

 

Tip: Access Point
Porturi: 2 x RJ45
Standard 802.11ac: Da
Standarde: 802.11 a/b/g/n/ac Dual-Band concurect
Porturi USB: 1 x USB
Viteza de transfer: 450 + 1300Mbps
Frecventa (GHz): •Radio Ⅰ: 802.11b/g/n 2.412~2.484(GHz) 
•Radio Ⅱ: 802.11a/n/ac 5.18~5.24(GHz), 5.26~5.32(GHz), 5.5~5.7(GHz), 5.745~5.825(GHz)
Securitate: WEP / WPA / WPA2 
Wireless L2 Isolation
Station Isolation
IEEE 802.1x Authenticator
Hidden SSID
MAC Address Filter
Wireless STA
Caracteristici speciale: •SSID: 16 (2.4GHz) + 16 (5GHz)
•Clienti concurenti: Până la 50 per Radio
Dimensiuni (W x H x D mm): 183 x 183 x 36 mm
Alimentare: C.C. 12V / 4A
Antena: •3 x Extern
•Frecvenţă: 2dBi (2.4GHz), 2dBi (5GHz)
Greutate (g): 560g
Putere de transmisie: •802.11b:
23dBm@1Mbps 
23dBm@2Mbps 
[email protected] 
23dBm@11Mbps
•802.11gn (2.4G):
27.5dBm@MCS0/8/16 
26.5dBm@MCS1/9/17
26.5dBm@MCS2/10/18
26.5dBm@MCS3/11/19 
25.5dBm@MCS4/12/20
24.5dBm@MCS5/13/21 
23.5dBm@MCS6/14/22 
22.5dBm@MCS7/15/23
•802.11an(5G):
27.5dBm@MCS0/8/16 
26.5dBm@MCS1/9/17 
26.5dBm@MCS2/10/18 
25.5dBm@MCS3/11/19 
25.5dBm@MCS4/12/20 
24.5dBm@MCS5/13/21 
23.5dBm@MCS6/14/22 
22.5dBm@MCS7/15/23
•802.11g:
23dBm@6Mbps 
23dBm@9Mbps 
23dBm@12Mbps
23dBm@18Mbps 
23dBm@24Mbps 
22dBm@36Mbps 
20dBm@48Mbps 
19dBm@54Mbps
•802.11a:
22dBm@6Mbps 
22dBm@9Mbps 
22dBm@12Mbps 
22dBm@18Mbps 
22dBm@24Mbps 
21dBm@36Mbps 
19dBm@48Mbps
18dBm@54Mbp
•802.11ac:
27.5dBm@MCS0 
26.5dBm@MCS1
26.5dBm@MCS2 
25.5dBm@MCS3 
25.5dBm@MCS4 
24.5dBm@MCS5 
23.5dBm@MCS6 
22.5dBm@MCS7 
20.5dBm@MCS8 
19.5dBm@MCS9
Senzitivitate receptor: •802.11gn (2.4G):
≤-94.5dBm@MCS0 
≤-76.5dBm@MCS7
≤-90dBm@MCS8 
≤-72dBm@MCS15 
≤-90dBm@MCS16 
≤-72dBm@MCS23
•802.11an(5G):
≤-94.5dBm@MCS0 
≤-70.5dBm@MCS7
≤-90dBm@MCS8 
≤-66dBm@MCS15 
≤-90dBm@MCS16 
≤-66dBm@MCS23
•802.11b: 
≤-93dBm@1Mbps 
≤-90dBm@11Mbps 
•802.11g:
≤-90dBm@6Mbps 
≤-74dBm@54Mbps
•802.11a:
≤-90dBm@6Mbp 
≤-72dBm@54Mbps
•802.11ac: 
≤ -90.5dBm@MCS0 
≤ -60.5dBm@MCS9

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.