Luni-Vineri 9-16

Scanner CANON imageFORMULA DR-M1060, A3, USB, alb

ID Produs: 134464


Disponibilitate:

Produsul nu mai este activ in oferta Dwyn Shop

Iti recomandam alte produse similare din categoria Scanere

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 021.411.00.00.

Descriere Scanner CANON imageFORMULA DR-M1060, A3, USB, alb de la Canon

EXTREM DE COMPACT

DR-M1060 este un scaner A3 unic datorita formei compacte, de aceea este ideal in departamentele de birouri corporatiste sau birourile mai mici din filiale care au spatiu limitat, insa au nevoie de scanare A3. Utilizatorii vor aprecia functionalitatea comoda si eficienta a designului cu alimentare si iesire frontala a documentelor.

MANEVRARE FIABILA SI VERSATILA A HARTIEI

Circuitul rotativ si cel drept selectabil pentru hartie, cu mecanism de alimentare robust asigura scanarea usoara a unei varietati de tipuri de suporturi media, inclusiv carduri in relief, suporturi subtiri sau groase si documente cu lungimea de 3 m. Utilizand modul folio, pot fi scanate documente de format A1. Modelul DR-M1060 include o serie de tehnologii pentru manevrarea sigura a hartiei. Detectarea alimentarii duble cu ultrasunete ajuta la prevenirea pierderii imaginilor, iar functia de eliberare a alimentarii duble (DFR) reduce intreruperile, permitand utilizatorilor sa le ignore rapid si continue scanarea in situatii speciale.

PRODUCTIVITATE RIDICATA DE SCANARE

Modelul DR-M1060 este extrem de productiv datorita scanarii duplex ultra-rapide care ajunge pana la 120 ipm (A4) si a alimentatorului de documente cu 60 de coli. In ciuda dimensiunii reduse, acest scaner a fost construit sa faca fata unor volume mari de lucru, de pana la 7.500 de documente pe zi.

PROCESARE PERFECTA A IMAGINILOR DE FIECARE DATA

Bucurati-va de rezultatele perfecte oferite de numeroasele caracteristici avansate de procesare a imaginilor de care dispune DR-M1060, precum imbunatatirea claritatii textului, care produce imagini clare si lizibile chiar daca textul original este de slaba calitate. Functii suplimentare precum detectarea automata a culorilor, detectarea automata a formatului paginii si corectarea alinierii necorespunzatoare, corectarea orientarii textului si eliminarea culorilor personalizate imbunatatesc si mai mult calitatea si coerenta imaginilor.

SOFTWARE INCLUS PENTRU IMBUNATATIREA PRODUCTIVITATII

Bucurati-va de scanarea rapida si usoara asigurata software-ul CaptureOnTouch pentru operatii de scanare ad-hoc si de rutina. Pentru scanarea loturilor mai mari de documente, CapturePerfect este ideal datorita vizualizarii miniaturale si in mai multe ferestre, la care se adauga optiunile flexibile precum scanarea in foldere, catre e-mail si SharePoint. Modelul DR-M1060 este furnizat cu eCopy PDF Pro Office si Kofax VRS (inclusiv AIPE).

ELEMENTE SUPLIMENTARE OPTIONALE

DR-M1060 dispune de numeroase accesorii optionale pentru mentinerea unui nivel inalt de productivitate. Scanati carti legate, ziare si suporturilor media fragile cu unitatile de scanare optionale cu suport plat pentru formatele A4 si A3. Aceste unitati de scanare dubla cu suport plat conectate prin USB functioneaza perfect in combinatie cu DR-M1060, permitandu-va sa folositi cu usurinta aceleasi functii de imbunatatire a imaginilor pentru orice scanare. Este disponibil si un modul de cod de bare 2D care permite recunoasterea codurilor QR si a formatelor PDF417 si Data Matrix prin driverele ISIS/TWAIN.

Tip scanner
 
Desktop
Tip senzor
 
CMOS
Sursa de lumina
 
LED RGB
Format
 
A3
Marime document
 
Lăţime 50,8 - 300 mm
Lungime 70 - 432 mm
Greutate hartie
 
27 - 128 g/m²
27 - 255 g/m²
Grosime hartie
 
Circuit rotativ: 0,04 - 0,15 mm
circuit drept 0,04 - 0,3 mm
Rezolutia optica de scanare
 
600 x 600 dpi
Viteza scanare monocrom
 
60ppm / 120ipm
Viteza scanare color
 
60ppm / 120ipm
Alimentator documente automat (ADF)
 
Da
Alimentare documente
 
60 coli
Automat/Manual
Duplex
 
Da
Nivele gri
 
256
Volum scanare
 
7.500 scanări/zi
Interfata
 
USB 2.0
Software inclus
 
Driver ISIS /TWAIN
CaptureOnTouch
CapturePerfect
eCopy PDF ProA Office
Kofax VRS
Caracteristici speciale
 
Detectare automată format pagină, Corectare aliniere, Corectare culori 3D, Eliminare culori (RGB), Detectare automată a culorilor, Îmbunătăţirea clarităţii textului, MultiStream, Curbă gamma presetată, Prescanare, Coduri de patch-uri, Rotire imagine, Omitere pagini albe, mod In-folio, Setare zonă de scanare, Orientare text, Îmbunătăţire contururi, Eliminare a efectului moarat, Prevenire infiltrare culori/Eliminare fundal, Evidenţiere caractere, Uniformizare fundal, Eliminare umbre, Eliberare a alimentării duble (DFR), Detectare alimentare dublă (senzor cu ultrasunete/după lungime)
Alimentare
 
100-240 V CA
Puterea consumata
 
Scanare: 32,5 W
Temperatura de funtionare
 
10 - 32,5 °C
Dimensiuni
 
424 x 246 x 120 mm
Greutate
 
6,1 kg

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.